AcasăNewsTVR pune cruce Departamentului Sport

TVR pune cruce Departamentului Sport

SANYO DIGITAL CAMERA

Cu grija si multa ravna, conducerea TVR a reusit sa sperie mai toate competitiile sportive care contau cu adevarat in ecuatia audientelor. Dupa ce Liga 1 si cupele europene la fotbal au apucat-o pe alte drumuri, s-a scuturat de colaborarea cu postul public si handbalul.

SANYO DIGITAL CAMERA

Ca tot s-a incheiat Campionatul European de handbal feminin, acolo unde Romania a iesit pe 4, bifand cateva meciuri cu adevarat memorabile… Ce si-or fi zis sefii din Dorobanti, hai sa scapam de astea, ca nu-s bune sa aduca si ele o medalie. Zis si facut, ca la un semnal TVR a ratat licitatia pentru urmatoarele competitii pe semicerc. Digisport si Telekom au luat caimacul – viitoare turnee finale de „mondiale” si „europene”, atat la feminin, cat si la masculin! Ce atata Neagu vazuta de milioane de romani, doar nu-i facem cultul personalitatii! Daca n-ar fi grav, zau c-am rade, dar situatia de la Televiziunea Romana e un nou exemplu de cum se scurg/ sifoneaza banii publici. Bugetofagii din presa sparg anual 100 de milioane de euro si nu-s in stare sa castige o amarata de licitatie la handbal?! Zau ca-i strigator la cer!

In ritmul asta, postul public poate pune cruce departamentului Sport, in cadrul caruia taie frunze la caini mai bine de 50 de salariati. Pentru ce sa mai tii pe statul de plata atata personal? Ca sa difuzezi meciuri din baschetul spaniol si campionatul intern de handbal? Audienta e zero si fara aceste competitii de bune doar la umplut grila. Baza unui pasionat de sport a ajuns la altii – Pro TV are Euro 2020, Liga Campionilor si Europa League (fotbal) sunt la Digi si Telekom, tot ele dau NBA, Formula 1, meciurile CSM-ului din Liga Campionilor la handbal feminin.

La inceputul acestui an, pe holurile TVR circula informatia conform careia canalul HD urma sa devina TVR Sport. S-a ales praful si de acest proiect, la fel ca de orice proiect pe care pun mana specialistii in tocat bani din Televiziunea Romana.

author avatar
Andrei Coman
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger