Cauta

Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii: Exista riscul ca unii dintre parlamentarii nostri sa plece catre alte partide

Tutuianu a ales non-combatul

Unul dintre vicepresedintii PSD-ului al carui nume apare in dreptul semnatarilor arhidiscutatei scrisori prin care i se cere demisia lui Dragnea din a treia functie in stat, dar si din postura de lider al formatiunii social-democrate sustine ca acesti trei sustinatori ai demersului sunt „reprezentanti ai unui grup mai mare de lideri de organizatii judetene, de membri ai Comitetului Executiv National”.

Adrian Tutuianu afirma ca la viitorul Comitet Executiv – convocat pentru vineri la pranz – se va vedea numarul exact al sustinatorilor documentului.  „Cred ca dincolo de persoane este foarte important sa avem in vedere interesele Romaniei (…) interesele partidului (…) veti vedea la CEx cat sunt, sunt foarte multi (…) este o scrisoare care trage un semnal de alarma, am facut un apel public la toti parlamentarii PSD, la toti liderii de filiale, la presedintii de Consilii Judetene, la primarii partidului, consilieri locali, consilieri judeteni sa ni se alature in acest demers, care nu are la baza niciun fel de interese, altele decat interesele nationale si interesul PSD”, a punctat Tutuianu.

Totodata, seful PSD Dambovita a adus in discutie un risc la adresa formatiunii din care face parte – sa piarda alesi ai neamului si, implicit, majoritatea parlamentara. „Partidul trebuie sa ramana unit. Eu cred ca exista riscul, daca nu gasim o solutie la problemele serioase pe care le are PSD astazi, ca unii dintre parlamentarii nostri sa plece spre alte partide politice (…) riscul acesta exista si poate genera inclusiv pierderea majoritatii parlamentare, cel putin la Camera Deputatilor, intr-o prima etapa”, a sustinut Tutuianu.

Nu in ultimul rand, senatorul a subliniat ca nu i s-a cerut demisia  lui Dragnea din partid, ci „sa faca un pas inapoi din cele doua functii care sunt de responsabilitate maxima”.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version