AcasăNewsTutuianu: Parchetul sa verifice sursele de finantare ale #Rezist

Tutuianu: Parchetul sa verifice sursele de finantare ale #Rezist

Tutuianu a ales non-combatul

Fostul ministru considera ca s-ar fi impus o reactie la varful Parchetului General, dupa incidentul cu presedintele Curtii Constitutionale, mai exact dupa episodul in care mai multi membri ai miscarii Rezist l-au apostrofat pe Valer Dorneanu la intrarea in cladirea in care locuieste.

Adrian Tutuianu a vorbit despre un „atac fara precedent” asupra presedintelui Curtii Constitutionale, fiind de parere ca „intr-un stat de drept, presedintele CCR trebuie sa se bucure de protectia legii si a institutiilor statului (…) asemenea atacuri la adresa unui demnitar intre primii 5, 6 din statul roman sunt inacceptabile”. Social-democratul a aratat cu degetul in directia lui Augustin Lazar, facand referire la situatii in care acesta nu a ramas impasibil. „Cred ca procurorul general al Romaniei avea obligatia sa reactioneze la fel de prompt cum a reactionat in alte situatii care i s-au parut mai convenabile si cred ca trebuia sa deschida o ancheta penala si sa ia masurile legale care se impun”, a opinat vicepresedintele PSD.

Nu in ultimul rand, Tutuianu s-a referit la speculatiile aparute in spatiul public cu privire la aceeasi miscare, cerand lamuriri din partea autoritatilor cu responsabilitati in aceasta privinta. „Parchetul General sa efectueze o ancheta privind sursele de finantare ale miscarii #Rezist. (…) Parchetul General si DIICOT sa analizeze in ce masura anumiti membri ai acestei miscari se fac vinovati de consum de droguri si eventual trafic de droguri”, a mai cerut vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu.

257 afisari

2 COMENTARII

  1. Ăsta de a fost ministru al apărării este obișnuit să dea dispoziții și pe la instituții ce nu îi sunt în subordine ?
    A venit nea Gigi Becali cu ciomagul și Păuneștii cu tava cu brânză și au cucerit terenurile armatei, armata fiind dislocată de pe vechile amplasamente ?
    Victor Babiuc
    De la Wikipedia, enciclopedia liberă
    ,,La data de 20 mai 2013, Victor Babiuc a fost condamnat definitiv și irevocabil pentru un transfer ilegal de terenuri între MApN și o persoană privată (Becali)”
    ?
    Opinați că există și probabilitatea că specialiștii de armata ar putea lucra la strategii de recucerire a teritoriilor ocupate de „forțele cuceritoare” ?

  2. Opinați că domnul Țuțuianu se poate să se fi adresat Parchetului General și în mod oficial, conform procedurilor stabilite de lege, pentru a semnala problemele pe care le consideră dumnealui de încălcare a legii ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger