AcasăNewsTutuianu, cerere la Senat. Se doreste infiintarea grupului parlamentar "Unirea"

Tutuianu, cerere la Senat. Se doreste infiintarea grupului parlamentar „Unirea”

Exclus din PSD si inlocuit din postura de vicpresedinte al Senatului, fostul ministru Tutuianu ar putea deveni liderul unui grup parlamentar din cadrul acestei Camere a Legislativului.

Totul, dupa ce luni s-a transmis conducerii Senatului un anunt vizand intentia de constituire a unui grup al senatorilor independenti/neafiliati denumit „Unirea”, din care ar urma sa faca parte sapte reprezentanti ai Camerei superioare a Parlamentului -numarul minim prevazut de regulamentul Senatului pentru infiintare a unui astfel de grup.

Cei sapte senatori – in frunte cu Adrian Tutuianu, parlamentarul de Dambovita inlaturat luna trecuta din randurile social-democratilor – reprezinta judetele Covasna, Constanta, Maramures, Ialomita, Salaj si Ilfov, dupa cum se mentioneaza in solicitarea adresata lui Calin Popescu Tariceanu, preedintele Senatului.

„Suntem senatori care am fost alesi pe listele mai multor partide politice – PSD, PNL sau PMP. In primul rand, ne-am constituit in acest grup pentru a putea sa ne manifestam ca senatori in cadrul sedintelor de plen, sa participam la negocieri, sa putem sa ne desfasuram activitatea in conditii corespunzatoare. Grupul nu are o afiliere politica”, din cate a declarat Tutuianu, luni dupa-amiaza, intr-o interventie telefonica la postul B1TV.

303 afisari

1 COMENTARIU

  1. S-au strans lipiti lasii,tradatorii fata de votantii ce i-au trimis in parlament.A avut dreptate Basinescu cand a zis ca Pontakul este sub acoperire si acum toti acoperitii,la ordin,se indreapta spre organizatia acestuia sau ce este=unitate acoperita=ce se va fasai la alegeri,atunci sa vedem in ce directie-azimut se vor indrepta,bineanteles la ordin,grupati,vor ingrosa rezervele,adica vor sta in rezerva sau direct in retragere.Sau vor iesi ca ramele dupa ploaie sa se bronzeze la soare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger