AcasăNewsTuristi salvati la Vama Veche. Barca in care se aflau a fost...

Turisti salvati la Vama Veche. Barca in care se aflau a fost luata de curenti

Operatiune de salvare, in largul Marii Negre. Trei turisti aflati la bordul unei barci pneumatice luate de curenti au avut nevoie de ajutor pentru a ajunge cu bine pe uscat.

Au plecat sa se plimbe pe mare, joi in jurul orei 13, insa nu s-au gandit nicio clipa in ce pericol risca sa ajunga. Cum vantul s-a intetit, iar valurile au devenit tot mai mari, ambarcatiunea in care se aflau cei trei turisti s-a indepartat prea mult de tarm.

Cum oamenii aflati in barca pnemumatica se aflau in pericol, in ajutorul lor au intervenit politistii de frontiera, cu o ambarcatiune rapida, potrivit telegrafonline.ro. Dupa operatiune deloc simpla, dat fiind faptul ca marea devenise tot mai agitata, autoritatile au reusit sa ii aduca in siguranta la mal pe cei trei aventurieri, pe care i-au recuperat in momentul in care barca lor se afla la circa 600 de metri de plaja din Vama Veche.

Turistii au ajuns cu bine la tarm, fiind dusi in port, la Mangalia. Oamenii au rasuflat usurati dupa asa o peripetie, mai ales ca autoritatile au avut grija sa le recupereze si barca la bordul careia plecasera la plimbare in larg.

Sursa foto: realitatea.net

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger