AcasăNewsTuristi aflati intr-o statiune din Brasov, ajunsi pe mana medicilor. Ameteli si...

Turisti aflati intr-o statiune din Brasov, ajunsi pe mana medicilor. Ameteli si stari de voma

Vacanta unor turisti cazati in statiunea montana aflata la mai putin de 40 de kilometri de orasul Brasov a fost data peste cap de un episod cu totul nefericit de care au avut parte.

Mai multe echipaje de salvatori au pornit catre Cheile Gradistei, duminica dupa-amiaza, dupa ce s-a anuntat ca 17 oameni, dintr-un grup de 36 de persoane, aveau nevoie de ajutor medical. Din randul celor care nu se simteau bine faceau parte si 10 copii. Presa locala anunta ca oamenii care au ajuns in atentia cadrelor medicale s-au plans de amenteli, stari de voma si ca au avut scaune diareice. Acestea sunt, in mare, simptome ale unei posibile toxiinfectii alimentare.

Dupa o prima examinare, s-a decis transportarea la spital a cinci copii si patru adulti, restul persoanelor alegand sa refuze sa mearga la o unitate medicala.

Inca nu e clar ce le-ar fi putut provoca aceste probleme turistilor in cauza, insa foarte probabil aceste aspecte vor fi lamurite in cadrul verificarilor pe care le vor face autoritatile locale.

300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger