AcasăNewsTurist șocat de prețul unei porții de cârnăciori la Târgul de Crăciun...

Turist șocat de prețul unei porții de cârnăciori la Târgul de Crăciun din Cluj: „Mi-a stat mâncarea în gât”

carnacioriTurist șocat de prețul unei porții de cârnăciori la Târgul de Crăciun din Cluj: „Mi-a stat mâncarea în gât” / foto: stiridecluj.ro

Oricine calcă pragul unui târg de Crăciun trebuie să se aștepte la prețuri piperate la tarabe. Însă un turist care a vizitat târgul din Cluj Napoca nu se aștepta să plătească o sumă uriașă pe o porție de cârnăciori.

Bărbatul a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce sumă trebuie să scoată din buzunar pentru patru cârnăciori.

A plătit 60 lei pe patru cârnăciori

Acesta a mărturisit că „i-a stat mâncarea în gât” în momentul în care a fost nevoit să scoată o sumă destul de mare din buzunar pentru patru cârnăciori. Turistul s-a oprit la standul unui cunoscut producător clujean, unde pentru patru cârnăciori a plătit aproape 60 de lei.

„Târgul nici nu mai contează cum e, dar prețurile sunt din alt film. Te simți la Viena, dar ești la Cluj! Pot spune că mi-a stat mâncarea-n gât. Am plătit 57 de lei pe această porție”, a spus turistul, potrivit stiridecluj.ro.

Producătorul local vinde online 700 de grame de cârnați cu prețul de 20 de lei. Oamenii consideră că adaosurile mari sunt din cauza tarifelor uriașe pe care comercianții trebuie să le plătească pentru închirierea standurilor din târg.

author avatar
Andreea Vlad
921 afisari

6 COMENTARII

  1. Este Postul Craciunului…. d’aia „ti-a stat mâncarea’n gât”….
    Sa luàm aminte bre!!!

  2. Romanul fudul si rupt in qiur da 57 de lei echivalentul a 12 dolari pe 4 carnaciori in Cluuuj
    In acest timp bogatii americani cu salariile lor de mii de dolari se plang ca multi dintre ei n-au bani de curcanul Recunostintei fiindca o livra [450 gr ] s-a scumpit la astronomica suma de 1,41 dolari
    Un calcul simplu ne arata ca un kil de carne curcan costa 3 11 dolari adica vreo 15 lei romanesti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger