AcasăNewsTurist șocat de prețul unei porții de cârnăciori la Târgul de Crăciun...

Turist șocat de prețul unei porții de cârnăciori la Târgul de Crăciun din Cluj: „Mi-a stat mâncarea în gât”

carnacioriTurist șocat de prețul unei porții de cârnăciori la Târgul de Crăciun din Cluj: „Mi-a stat mâncarea în gât” / foto: stiridecluj.ro

Oricine calcă pragul unui târg de Crăciun trebuie să se aștepte la prețuri piperate la tarabe. Însă un turist care a vizitat târgul din Cluj Napoca nu se aștepta să plătească o sumă uriașă pe o porție de cârnăciori.

Bărbatul a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce sumă trebuie să scoată din buzunar pentru patru cârnăciori.

A plătit 60 lei pe patru cârnăciori

Acesta a mărturisit că „i-a stat mâncarea în gât” în momentul în care a fost nevoit să scoată o sumă destul de mare din buzunar pentru patru cârnăciori. Turistul s-a oprit la standul unui cunoscut producător clujean, unde pentru patru cârnăciori a plătit aproape 60 de lei.

„Târgul nici nu mai contează cum e, dar prețurile sunt din alt film. Te simți la Viena, dar ești la Cluj! Pot spune că mi-a stat mâncarea-n gât. Am plătit 57 de lei pe această porție”, a spus turistul, potrivit stiridecluj.ro.

Producătorul local vinde online 700 de grame de cârnați cu prețul de 20 de lei. Oamenii consideră că adaosurile mari sunt din cauza tarifelor uriașe pe care comercianții trebuie să le plătească pentru închirierea standurilor din târg.

author avatar
Andreea Vlad