AcasăNewsTurist ranit pe munte, preluat cu un elicopter

Turist ranit pe munte, preluat cu un elicopter

Grav accident cu un microbuz pe A1. S-a declanșat Planul Roșu și s-a chemat un elicopter SMURD

Un barbat de circa 60 de ani -turist aflat la sfarsitul acestei saptamani la munte -a trecut printr-o experienta pe care nu o va uita prea curand, avand in vedere ca a ajuns sa fie preluat cu un elicopter si dus la spital.

Barbatul a suferit mai multe traumatisme la nivelul coastelor si al membrelor, dupa ce a cazut cu ATV-ul pe care se urcase pentru a se plimba printr-o zona inalta, aflata, potrivit Antena 3, la limita judetelor Brasov si Dambovita.

Se pare ca, la un moment dat, in plina plimbare de relaxare, turistul s-a dezechilibrat, cel mai probabil din cauza terenului accidentat, si a alunecat de pe ATV, ranindu-se destul de serios, omul a cerut ajutor.

Afland de cazul sau, in cautarea si pentru salvarea barbatului au plecat, sambata, mai multi specialisti in astfel de operatiuni de salvare la inaltime- atat salvamontisti, cat si jandarmi montani. Odata ajunsi la turist, si cand au realizat ca starea acestuia impune transportul la spital, acestia au solicitat interventia unui elicopter medical.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger