AcasăNewsTurcii vor sa-i dea Ducesei de York vreo 22 de ani de...

Turcii vor sa-i dea Ducesei de York vreo 22 de ani de puscarie

Avocatii fostei nurori a reginei Marii Britanii au sfatuit-o sa nu mai calatoreasca in tari cu care Turcia a semnat tratat de extradare.

Fergie a surprins imagini de cosmar din orfelinatele cu copii cu handicap

Parchetul din Ankara a inculpat-o pe Sarah Ferguson, 52 de ani, pentru realizarea unui documentar in 2008, in care arata conditiile grele din orfelinatele din Turcia. Acesta a fost difuzat pe postul britanic de televiziune ITV1. Procurorii turci au cerut o pedeapsa maxima de 22 de ani de inchisoare, pentru ca ducesa ar fi incalcat viata privata a cinci copii cu handicap.

Imagine din orfelinat

Fosta sotie a celui de-al doilea fiu al reginei Elisabeth a II-a, Andrew, este acuzata ca a patruns deghizata intr-un orfelinat din Saray, unde a filmat cu o camera ascunsa, violand legea care apara drepturile minorilor, fapte penale condamnate la o pedeapsa cuprinsa intre 7 si 22 de ani de inchisoare.

Fergie are mandat international

In 2009, un tribunal din Ankara a solicitat extradarea catre Turcia a ducesei, cerandu-se sprijinul autoritatilor britanice, in virtutea unui acord bilateral de cooperare in materie de justitie. Britanicii au refuzat anul trecut cooperarea in acest caz, pe motiv ca in Marea Britanie nu sunt condamnate demersurile care pun in evidenta incalcarea drepturilor omului, ale copiilor in special. O vreme a parut ca incidentul va fi dat uitarii, dar procesul a fost pus pe rol si a fost emis mandat international de aducere. Sarah a fost nevoita sa-si anuleze calatoria la New York.

author avatar
Adina Mutar
523 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma rog,turci si englezii..se mai impaca,atunci cand o cer interesele care ii privesc,problema era alta insa,pentru udrea,eba,anastase,ritdzi si alte ..chiritoaie sau aristite si calisate..nu se poate rezolva ceva asa cam la vreo..25 de ani?..ar fi un semn de prietenie din partea tarii care o va face…multumim,anticipat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger