AcasăNewsTurcan, la motiune: Guvernul apretat Dancila/Cel putin doi ministri ar trebui sa...

Turcan, la motiune: Guvernul apretat Dancila/Cel putin doi ministri ar trebui sa fie langa Dragnea

Liderul grupului PNL de la Camera a sustinut, de la tribuna salii in care senatorii si deputatii s-au reunit la dezbaterea motiunii de cenzura, cauza acestui demers al Opozitiei unite. A atacat Executivul si a facut trimitere la fostul lider social-democrat, aflat, de trei saptamani, in inchisoare.

In cele peste 10 minute in care s-a adresat premierului, ministrilor, dar si parlamentarilor aflati in sala, Turcan a facut referire la „Guvernul apretat Dancila” si a acuzat, pe un ton transant, ca in 26 mai s-a dat un „vot impotriva coruptiei politice, impotriva incompetentei si impotriva actiunilor de politie politica derulate de guvernul Dancila”. Prim-vicepresedintele considera ca Viorica Dancila ar fi „ombilical legata de intersele baronilor si aparatorilor coruptiei”.

Totodata, Raluca Turcan a tunat, la adresa Executivului: „sunteti Guvernul incompetent si nedemocratic lui Liviu Dragnea, care l-a servit si il serveste si cel putin inca doi ministri ar trebui sa fie langa Liviu Dragnea”.

Discursul lui Turcan a venit dupa ce premierul a demontat acuzatiile aduse de Opozitie in motiunea intitulata „Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot!”.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger