AcasăNewsTurcan face opozitie vartoasa: il cauta pe Dragnea la donatii

Turcan face opozitie vartoasa: il cauta pe Dragnea la donatii

Vizita liderului PSD in America ii scurma pe liberali, care il acuza pe Liviu Dragnea ca  ”baga batul prin gard in competitia interna si in rivalitatea politica interna” si nu pe gratis, ci pe bani.

PNL-ul condus de Raluca Turcan da cu opozitia in balta

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, il someaza pe Liviu Dragnea sa spuna cat il costa ”jocul de imagine” pe care il face participand la investirea lui Donald Trump, stiut fiind ca accesul la parada inaugurala, balul de seara pentru investitura si cina se face in schimbul unor donatii de zeci sau sute de mii de dolari. Ca urmare, Turcan i-a solicitat lui Dragnea sa precizeze public la cate evenimente participa, pentru ca PNL sa-i poata face socoteala. Ba mai mult, Turcan a cerut de pe acum si PSD-ului (in ce calitate?) sa spuna cat a cheltuit Dragnea in America. Intr-o tara ca Romania, opozitia are in mod normal la dispozitie subiecte interne grele, atat economice cat si sociale, de care sa se lege si pentru care sa bata oricand obrazul puterii. Sa te ocupi, in aceste conditii, de modul in care se promoveaza Liviu Dragnea denota nu lipsa de imaginatie, ci de-a dreptul  impotenta politica. Daca asa cred liberalii ca vor face opozitie reala PSD-ului si vor revigorara partidul, se inseala.

author avatar
Simona Badulescu
393 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu-mi pare rau ca actualul pdlpnl se duce dupa pntcd,dupa ce mi-a tradat voturile succesive pe vremea lui crinulet,sa-i fie tarana usoara cu asa capsuna stricata in frunte,pardon in pieptu-i de arama.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger