AcasăNewsTupeu inimaginabil pe sosea: S-a filmat in timp ce conducea cu 240...

Tupeu inimaginabil pe sosea: S-a filmat in timp ce conducea cu 240 km/h!

Se intampla pe soselele din Romania, unde tupeul teribilistilor pare ca nu cunoste limite. Un tanar a socat din nou cu un filmulet in care goneste cu 240 km/h. Dupa ce s-a filmat conducand cu 200 km/h pe Autostrada Transilvania, imitandu-l astfel pe interlopul Nelson Mondial, baiatul a mai postat un filmulet pe Internet, iar de aceasta data se lauda ca a dat spaga pentru permis.

“Instructorul a zis ca oricum n-o sa iau carnetul de conducere, dar cu putina spaga a mers treaba. Acum o sa le demonstrez ca eu sunt Fernando Alonso si bat 200 km/h. Acum dau in 250 aproape. Sa vezi cum e sa fii un Fernando Alonso”, a spus tanarul in timp ce a apasat pedala de acceleratie, iar prietenul lui a filmat intregul moment.

Daca in urma cu cateva zile baiatul dorea doar sa depaseasca viteza cu care Nelson Mondialul circula pe o sosea din Ungaria, de aceasta data tanarul conducator auto si-a imaginat cum este sa fii un fel de Fernando Alonso, pilot de formula 1, in timp ce gonea nebuneste pe un tronson din Autostrada Transilvania, potrivit citynews.ro.

Nu doar ca a condus cu inconstienta pe un drum public, dar chiar a lasat ca prietenul lui sa filmeze momentul, in timp ce el se lauda in fata camerei ca a obtinut permisul de conducere dand spaga.

Foto: need4speed.ws

author avatar
Alina Costache
783 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger