AcasăNewsTulcea: Sapte morti si opt raniti in urma unei curse ilegale de...

Tulcea: Sapte morti si opt raniti in urma unei curse ilegale de masini

(foto: captura rtv)

O cursa ilegala de masini, desfasurata in Tulcea, s-a terminat tragic, dupa ce, din cauza vitezei excesive, trei autoturisme s-au ciocnit, in urma impactului rezultand sapte morti si opt raniti.

(foto: captura rtv)

Sapte persoane au murit si alte opt au ajuns in stare grava in spital, in urma unei curse ilegale desfasurata, joi noaptea, pe DN 22, in apropierea localitatii Cataloi, din judetul Tulcea. Patru dintre raniti se afla in coma, medicii luand decizia ca acestia sa fie transportati cu doua elicoptere la spitalale din Bucuresti.

„La Spitalul Judetean Tulcea au fost aduse noua persoane ranite, din care patru in coma, intre acestea fiind un copil de cinci ani si o femeie cu fractura cervicala C 6 si C7. Acestia doi din urma, impreuna cu alti doi barbati ale caror nume nu le stim deocamdata, cu varste de aproximativ 20-30 de ani, in coma, intubati, din care unul in stare mai grava, vor fi dusi cu elicopterele la spitale din Bucuresti, respectiv la Bagdasar Arseni si la Spitalul Municipal”, a declarat directorul medical al Spitalului Judetean Tulcea, dr. Zaharcu Neviser, citat de realitatea.net.

In urma cercetarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit ca accidentul s-a produs in urma unei curse ilegale de masini, in incident fiind implicate trei autoturisme de lux, doua Audi A 6 si un BMW. Doua dintre acestea erau immplicat in cursa ilegala iar o a treia, care se deplasa pe contrasens, a fost lovita in plin.

„Din primele cercetari este vorba despre o depasire neregulamentara, efectuata pe un sector, marcaj discontinu privind manevra de depasire”, a spus Aurel Lefterache, sef Politia Rutiera Tulcea, citat de rtv.net.

author avatar
Ionut Zgimbau
606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger