AcasăNewsTULBURATOR! Mesajul transmis de mama lui Gigi Becali catre presedintele Romaniei

TULBURATOR! Mesajul transmis de mama lui Gigi Becali catre presedintele Romaniei

Un lucru este cert, clanul Becali a fost zguduit din temelii dupa ce cele mai importante figuri, Gigi, Ioan si Victor, au ajuns dupa gratii.

Gigi Becali, patronul Stelei, a fost condamnat la inchisoare anul trecut, iar Ioan si Victor Becali au fost incarcerati in urma cu cateva zile, in Dosarul Transferurilor.

Evident, arestarile nu puteau sa nu lase urme adanci in sufletul Alexandrei Becali, mama lui Gigi Becali. Aceasta, extrem de trista si obosita, a participat, duminica seara, la o slujba ce a avut loc la o biserica din Pipera.

La iesire, Alexandra Becali a anuntat, conform Romania TV, ca spera ca fiul ei, patronul Stelei, sa fie eliberat pana de Paste. In acest sens, Alexandra Becali i-a transmis un mesaj clar lui Traian Basescu, presedintele Romaniei: „Ma rog zilnic la Dumnezeu sa-l lumineze pe presedinte sa-i dea drumul. Numai presedintele mai poate sa-i dea drumul. Dumnezeu sa-l aiba in grija, pentru ca il doare spatele foarte tare. Ei vor sa-l nenoroceasca de tot, nu vedeti?”.

Alexandra Becali a mers la biserica insotita de mai multi bodyguarzi, dar tot a avut probleme la iesire, fiind agasata de un cersetor.

sursa foto: Romania TV

author avatar
Cristi Ionita
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger