AcasăNewsTudose, la Timisoara: Cred ca toata lumea s-a mobilizat exemplar/Exceptia

Tudose, la Timisoara: Cred ca toata lumea s-a mobilizat exemplar/Exceptia

Mihai Tudose e pe cale sa faca crize de nervi din cauza ministrilor. Nu mai bine ii da afara?

Dupa ce a fost prezent, luni dupa-amiaza, la Comandamentul de Urgenta convocat in Timis, dupa dezastrul din ziua precedenta, premierul Tudose a anuntat cateva concluzii.

Prim-ministrul a ajuns la sedinta respectiva cu aproximativ 20 de minute inainte de ora 16, iar dupa aproximativ 40 de minute a anuntat unde s-au constatat plusuri si unde minusuri. „Mobilizare exemplara la nivel de structuri MAI, MApN, sistemul de sanatate din Timis” si „o singura exceptie”, in cazul Enelului „ingrozitor, nu se poate asa ceva”, din cate a sustinut Mihai Tudose.

Totodata, premierul a anuntat, pe fondul intrevederii avute la Guvern, cu reprezentantii companiilor de telefonie, cei ai STS si ALCOM, ca s-a gasit o solutie si ca „se lucreaza deja la implementarea ei”, respectiv cu alerta primita in timp real pe telefonul mobil.

Cat despre durata in care va fi gata acest proiect, prim-ministrul a spus ca se intentioneaza sa fie implementat „cat de repede posibil”, dar chiar si asa, e posibil sa mai dureze cateva saptamani. „Nu se poate pana dupa-amiaza, intr-o luna, doua va fi functional”, a explicat Mihai Tudose.

Raspunzand unei intrebari in privinta mobilizarii pe marginea situatiei provocate de vijeliile foarte violente ce au afectat mai multe judete din Banat, si nu numai, premierul Tudose a conchis: „din punctul meu de vedere, din ce infomatii avem (…) azi cand stam de vorba cred ca toata lumea s-a mobilizat exemplar”.

author avatar
Cristina Stefan
64 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger