AcasăNewsTudose îi cere demisia lui Ponta

Tudose îi cere demisia lui Ponta

După ce în dimineața zilei precedente, cea a votului de învestitură a noului guvern, îl acuza pe Mihai Tudose de trădare, iar apoi s-a aflat că îi vede plecați din partid pe cei care au susținut Cabinetul Orban, Victor Ponta primește o replică tranșantă.

Concret, comparând actuala situație din Pro Romania cu cea din vremea excluderilor din PSD-ul condus de Dragnea, Tudose își spune punctul de vedere și conchide cerandu-i lui Ponta să plece de la vârful Pro Romania. „În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm….”, scrie Tudose pe Facebook.

Mesajul integral al fostului premier, actualmente deputat de Brăila, poate fi citit aici:

author avatar
Cristina Stefan
365 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ia ftei kligoniene una la centru mucului Titulescu! Fa ce a facut colegul tau de oras domnul Terente ca a mai ramas din el ce a ramas pulitic si din tine o scula de 22 pe care scrie Fut bine si apasat la cap!..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger