AcasăNewsTudose: Dăncilă să-i scrie lui Moș Crăciun; noi nu-i facem cadou un...

Tudose: Dăncilă să-i scrie lui Moș Crăciun; noi nu-i facem cadou un vot!

Fostul premier, Mihai Tudose, spune că membrii Pro România care vor intrarea la guvernare cu actualul premier ar trebui să-și facă un „consult la cap”, completând că-i este milă de PSD că a ajuns să aibă un candidat la prezidențiale ca Viorica Dăncilă.

Tudose le transmite celor de la PSD să-i scrie lui Moș Crăciun mai bine, pentru că este exclus ca Pro România să o susțină pe Dăncilă la Guvern și la Cotroceni.

Întrebat cum comentează oferta PSD de intrare la guvernare și susținere a candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, Mihai Tudose a răspuns: „Cine discută chestiile asta? Nu a fost nicio discuție la partid. Ponta s-a văzut cu Dăncilă și s-a văzut și cu Tăriceanu. Le-a propus să găsim împreună un candidat al stângii. De aici Dăncilă a înțeles că susținem PSD-ul. E problema lui Dăncilă. Eu vă spun în nume personal că nu se poate așa ceva. Dăncilă e tot Dăncilă, nu s-a schimbat peste noapte. Chiar dacă se vopsește, nu se schimbă. PSD a considerat ieri că cel mai bun produs al lor este Viorica Dăncilă. Le urez succes și mi-e milă. Dacă după 27 de ani de PSD, cel mai bun produs al lor este o persoană cu Dăncilă, nu avem ce discuta”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
348 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger