AcasăNewsTudose blocheaza angajarile la stat

Tudose blocheaza angajarile la stat

Seful Guvernului a decis sa puna punct, pana la sfarsitul acestui an, angajarilor in administratia publica.

”Caldute” si sigure, locurile de munca la stat sunt vanate si mai mult in aceasta guvernare, date fiind majorarile de salarii promise bugetarilor de catre PSD. Fenomenul a fost remarcat si de noul premier Mihai Tudose, care a hotarat sa blocheze toate angajarile din domeniu pentru restul anului in curs. Masura agreata si de liderul PSD si al coalitiei guvernamentale, care nu s-a sfiit sa recunoasca public ca ”s-a scapat robinetul” angajarilor, in administratia centrala cel putin. ”S-au facut foarte multe angajari in administratia centrala, in conditiile in care noi stabilisem, ca decizie strategica la inceputul guvernarii, in ianuarie, ca vor avea loc diminuari de cheltuieli de 10% din toata natura cheltuielilor publice. Si se pare ca s-a scapat robinetul la angajari in administratia centrala si nu e in regula”, a afirmat, ieri, Liviu Dragnea. Totodata, liderul PSD a tinut sa precizeze si ca masura blocarii angajarilor nu se va aplica in administratia locala. ”In opinia mea, in administratia locala nu este cazul, ei vor avea libertate in limitele bugetare pe care le au. Administratia centrala este cu totul si cu totul altceva”, a sustinut Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
515 afisari

3 COMENTARII

  1. Domnule Prim Ministru pe aceasta cale va rog respectos sa nu mai tineti concursuri pentru angajari din sursa externa la Ministerul de Interne.Sunt angajajati numai care au spate politic.Va imploram pe aceasta cale pentru ca noi cei care avem vechime in sistem nu suntem promovati cu toate ca avem studii superioare.Tineti cont va rugam mult de tot de parerea unor politisti de la Braila de unde dumneavoastra sunteti de loc.Promovarile la Braila se fac numai prin cunostinte si poate dumneavoastra cunoasteti acest lucru.In speranta ca ne ve-ti intelege doleantele va multumim.

  2. Facem ofiteri din sursa externa cand noi care am stata in sediu si ne-am batut cu infractorii si ne-am mancat sanatatea suntem tratati cu dispret de sefi.Daca incerci sa spui adevarul te baga in cercetari pentru niste motive care nu au nici o legatura cu munca de politie fiind total aberante.Domnule Prim Ministru daca aveti posibilitate va rog foarte respectuos sa ma primiti in audienta la dumneavoastra personal si nu la un secretar al MAI problemele pe care le ridic eu nu pot fi solutionate de catre acesti domni si vin cu argumente concrete.Dumneavoastra cunoscand Braila cunoasteti cartierele Comorofca si Chercea unde eu am fost sectorist.Aresa de e-mail a mea este cea reala.Multi se ascun dar mie ce imi mai faca indeplinind conditiile de pensionare anticipata.Doresc sa va spun ceea ce se intimpla la Braila cu toate ca mai mult ca sigur le stiti.Pentru cele doua comentarii adaugate de mine rog respectuos redactia Ziarului National sa le transmita Domnului Prim Ministru.Multumesc anticipat.Telefon contact 0740578731.

  3. Stimata redactie pe aceasta cale va rog imperios sa ma ajutati cu problemele mai sus mentionate.sINGURA SI UNICA CARE ISI FACE MESERIA ESTE MASS-MEDIA.VA MULTUMESC MULT PENTRU INTELEGERE SI VA ROG SA NU MA LUATI IN NUME DE RAU.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger