AcasăNewsTudorel Toader, prezent la dezbaterea motiunii

Tudorel Toader, prezent la dezbaterea motiunii

Tudorel Toader oscileaza intre 32 si 35 decembrie ca data oportuna pentru schimbarea Codrutei Kovesi

Ministrul Justitiei va afla, peste mai putin de trei ore, ce anume contine motiunea simpla pe Justitie, ce  va fi dezbatuta in Camera Deputatilor.

De la Palatul Victoria, unde va participa la sedinta de Guvern programata sa inceapa la ora 14, Tudorel Toader se va indrepta spre Parlament, pentru a fi prezent la citirea motiunii simple pe care au depus-o 91 de alesi ai neamului de la PNL si USR, membri in cadrul Camerei inferioare a Legislativului. Foarte probabil, ministrul Justitiei isi va sustine un punct de vedere de la tribuna salii de sedinta.

Motiunea simpla denumita „Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie!” va fi supusa votului in cursul zilei de miercuri.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari

1 COMENTARIU

  1. Secretul stiut de toti comentatorii politici. Tudorel , acest monstru care intruchipeaza juristii anilor 1950-60 care au masacrat elitele interbelice, are deja postul de notar asigurat. Va pleca dupa ce a facut o treaba ingrata , mai ca Jordache tantalaul, exact ca ministrii , fara sa dea socoteala pentru ceeea ce a facut. Mizerie comunista .Sa nu uitam si alt domeniu important pentru romani, sportul cu fotbalul in fata , unde un italian , Mangia de la Craiova a ajuns la aceiasi concluzie ca neamtul fost la nationala , care a luptat fara succes pentru acelsi lucru care distruge sportul romanesc de 73 de ani: mentalitatea competitorilor care este erodata cu buna stiinta a diriguitorilor comunisti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger