AcasăNewsTudorache dezvăluie o situație greu de imaginat, la PS1: „Madamarmand monitorizează timpul...

Tudorache dezvăluie o situație greu de imaginat, la PS1: „Madamarmand monitorizează timpul petrecut la baie”!

(sursa foto: Facebook/Dan Tudorache)

Fostul primar al sectorului 1, deputatul Dan Tudorache, scoate la lumină o situație mai greu de imaginat.

O arată cu degetul pe succesoarea sa la șefia celui mai bogat sector al Capitalei, Clotilde Armand, la care face referire cu apelativul deja cunoscut – „Madamarmand”. Și pe care o acuză că ar sta cu ochii pe timpul pe care îl petrec cei de la primărie la…baie.

„Madamarmand monitorizează timpul petrecut la baie.

Primarul validat a fost informat de către unul dintre voluntarii cu care a împânzit primăria că funcționarii publici făceau duș, iar doamnele se spălau chiar și pe păr, pentru că nu aveau apă caldă acasă. Ca urmare, a pus cartele și monitorizează timpul petrecut în baie”, anunță Tudorache, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Mai mult, social-democratul care a condus Primăria Sectorului 1 înaintea lui Clotilde Armand mai dezvăluie un lucru: „Consilierii locali sunt considerați musafiri în sediul primăriei și li s-au propus cartele de vizitatori (!!!) pentru a avea acces în clădire și la toalete”.

Tudorache: Care credeți că va fi următorul pas?

Dan Tudorache întreabă, mai în glumă, mai în serios, ce ar putea urma și dacă se va ajunge la un program de mers la toaletă.

„Care credeți că va fi următorul pas: restricționarea completă a folosirii băilor sau folosirea timp de 3 minute, de 3 ori pe zi? Vom vedea”, notează fostul primar al sectorului 1.

Tudorache: Ne putem aștepta la încă un „cadou” din partea primarului validat: derdelușuri de gunoi

În urmă cu o săptămână, fostul primar făcuse referire la o altă situație… stringentă, de această dată de natură să îi îngrijoreze pe locuitorii acestui sector. Totul, după ce se aflase despre o notificare venită de la operatorul de salubritate – VEZI AICI.

„Dacă Madamarmand nu va respecta protocolul încheiat chiar de ea cu operatorul de salubritate, munții de gunoaie vor reapărea în Sectorul 1. De data aceasta, la concurență cu Alpii elvețieni, pentru că nici deszăpezire nu se va face.

Operatorul de salubritate a notificat primăria că a încălcat protocolul, iar în cazul în care în termen de cinci zile calendaristice nu va fi efectuată plata sumelor agreate, începând din 7 decembrie va presta doar colectarea și transportul deșeurilor de la populație.

În aceste condiții, ne putem aștepta la încă un „cadou” din partea primarului validat: derdelușuri de gunoi. Că, nu-i așa, tot e decembrie și… „Winter is Coming”!”, scria Tudorache pe Facebook, în 2 decembrie.

author avatar
Andrei Coman
728 afisari

4 COMENTARII

  1. Bravo ei! Nu da doi bani pe consilieri si asta pt. ca sunt si f.prosti.Da prosti de tot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger