AcasăNewsTudor Chirila, reactie dupa disputa din strada: "i-am tras doua palme"

Tudor Chirila, reactie dupa disputa din strada: „i-am tras doua palme”

Dupa ce s-a aflat ca a fost implicat intr-o disputa cu un alt barbat, in Capitala, cantaretul a ales sa spuna propria varianta a incidentului.

Tudor Chirila a inceput prin a spune ca se afla cu fratele sau, in momentul in care a aparut barbatul respectiv, cu tot cu cei trei caini ai sai. Solistul a acuzat faptul ca omul ca ar fi vorbit urat la adresa raposatului sau tata si a admis ca l-a palmuit. „De aici eu nu mai pot reproduce decat franturi de cuvinte, i-am zis sa-si plimbe cainii, a inceput sa injure si sa-mi spuna ca taica-miu a fost un securist, ca asa sunt si eu. (…) Acum insa injuriile si minciunile la adresa lui taica-miu au pus capac, nu m-am mai putut stapani si i-am tras doua palme. Am avut sentimentul ca le astepta (nu pare genul de om care sa stea sa fie palmuit) si chiar l-au bucurat pentru dupa aceea a continuat sa fie agresiv. Am devenit si imputit, jegos, nespalat, o scursura, ma trag din securisti, alte injuraturi nedemne de a fi reproduse. Mi-a promis ca merge la IML sa-si scoata certificat, i-am raspuns ca ar trebui sa se dea cu capul de multi pereti sau sa se loveasca singur ca sa poata obtine macar o ora. M-a injurat ca la usa cortului, apoi l-am lasat acolo asteptand politia care cred ca a si sosit”, a povestit, intre altele, Chirila pe pagina sa de Facebook.

Mesajul in intregime il puteti citi aici:

author avatar
Andrei Coman
282 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai daca avea moaca inseamna ca te-a provocat pt a te baga la belea.

  2. Hashishtagistul era la un joint,sau doua,cu fratele sau,la o cafea,se murdarise si de faina la nas,cand un vecin a trecut pe acolo si i-a zis ceva,l-a injurat si i-a zis ceva de tata nu de mama.Dupa care nu mai conteaza ce a urmat,pacat ca?cainii nu l-au muscat ca sa faca antirabic,numai asa scapa de substantele voioase si nu ar mai fi intrat in sefraj niciodata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger