AcasăNewsTudor Balta de la CSA, acuzat de legaturi cu interlopii din clanul...

Tudor Balta de la CSA, acuzat de legaturi cu interlopii din clanul Saceanu

Prin functiile detinute, Tudor Balta a cotrolat Portul Constanta si statiunea Mamaia

Fostul deputat Tudor Balta, in prezent vicepresedinte al CSA, a pierdut fotoliul de primar al Constantei din cauza unor acuzatii extrem de grave: legaturi cu interlopii din clanul Saceanu.

Prin functiile detinute, Tudor Balta a cotrolat Portul Constanta si statiunea Mamaia

Sef la Portul Constanta, director la ONT Litoral si la IHR Mamaia si deputat – aceasta este, pe scurt, cariera lui Tudor Balta, vicepresedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor care, din salariu, si-a tras un hotel pe malul marii si incaseaza bani de la o companie de asigurari, sub privirile ingaduitoare ale Agentiei Nationale de Integritate. „National” a descoperit „scheletul din dulapul” lui Balta, care in anul 2000 a candidat la functia de primar al Constantei. Considerat drept unul dintre cei mai influenti functionari, mai ales datorita faptului ca a avut pe mana portul constantean si statiunea Mamaia, Balta a vrut sa ajunga primar, candidand in urma cu 12 ani impotriva actulalului edil, Radu Mazare.

Protocoale cu Saceanu

Balta a candidat din partea fostului PDSR, pierzand in fata lui Radu Mazare dupa ce, potrivit presei locale, a fost acuzat ca incheiase protocoale de sustinere cu tiganii din cartierul Piata Chiliei, zona controlata de celebrul interlop Ismail Iasar, alias Saceanu. Balta de la CSA nu a fost anchetat pentru aceste fapte, insa constantenii l-au alungat din oras, cu stampila. Balta si-a gasit un loc caldut in Parlament, fiind deputat in perioada 2000-2004, iar inainte de finalul mandatului a reusit sa puna mana, prin firma nedeclarata a sotiei sale, pe hotelul Coral din statiunea Mamaia.

author avatar
Narcis Voica
2.173 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce nu isi da demisia?
    A dat bani grei dlui Eugen Nicolaescu sa il pastreze la CSA.
    INCOMPATIBIL este ????????????
    NU……. doar face afaceri cu CARABULEA si are actiuni la societatea CARE SA de asigurari.
    Rusine politicieni de toata jalea, are dreptate Base nu ii doare pe politicieni de prosti, ei isi umplu conturile din Elvetia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger