AcasăNewsTu cum iti protejezi casa impotriva furiei naturii?

Tu cum iti protejezi casa impotriva furiei naturii?

Fenomenele naturale cum sunt cutremurele, inundatiile, alunecarile sau prabusirile de teren, furtunile, grindina, ori riscurile precum incendiile, exploziile sau furtul, pot afecta oricand siguranta casei fiecaruia dintre noi.

Cu o polita de asigurare facultativa a locuintei incheiata la OMNIASIG, compania preia toate aceste riscuri, iar tu te poti bucura de o viata linistita alaturi de cei dragi. Mai mult, polita poate include asigurarea de protectie impotriva accidentelor, asigurarea de raspundere civila fata de terti, precum si servicii de ASISTENTA TEHNICA LA DOMICILIU pentru momentele in care evenimentele neprevazute precum avariile la instalatiile de apa si canalizare necesita interventia rapida si in regim de urgenta a specialistilor.

Astfel de polite si protectia pe care o ofera oricarei locuinte sunt cu atat mai importante acum cu cat vara acestui an a fost deja marcata de recurenta inundatiilor. Acestea, alaturi de cutremure si alunecari de teren, sunt riscurile catastrofale la care este expusa cel mai mult Romania.

Pe parcursul lunii iulie, din cauza ploilor torentiale, au fost inundate peste 250 de gospodarii din tara, judetele Cluj si Sibiu fiind cele mai afectate. Ploi torentiale au cazut si in Vatra Dornei, Hateg, si pe Valea Prahovei. In Harghita, inundatiile s-au soldat cu pagube in valoare de 30 de milioane de lei in 36 de unitati administrativ teritoriale din judet.

Pentru ca stim cat de important este sa iti poti face reparatiile cat mai repede in astfel de cazuri, OMNIASIG iti garanteaza ca vei fi despagubit rapid daca locuinta ta a fost afectata de inundatie sau de oricare risc acoperit prin aceste polite.

Astfel, indiferent ca optezi pentru VIVA CASA, GARANT, GARANT SUMMUM sau GARANT AMPLUS, toate asigurarile facultative de locuinta de la OMNIASIG te protejeaza in fata riscului de inundatie.

Analizeaza riscurile care iti pot ameninta siguranta casei si alege de la OMNIASIG Asigurarea locuintei adaptata nevoilor tale de protectie.

Fii responsabil! Protejeaza-ti locuinta!

Poti afla mai multe detalii despre asigurarile de locuinte oferite de OMNIASIG pe http://omniasig.ro/Locuinte.html

author avatar
National
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger