AcasăNewsTSD vrea sa fie “high” si cu “fetitele” in sufragerie

TSD vrea sa fie “high” si cu “fetitele” in sufragerie

Seful tinerilor social-democrati, deputatul Gabriel Petrea dovedeste ca cheful de viata nu tine de culoarea politica

Numai asta nu-i trebuia PSD-ului acum – dezbatere publica pe tema legalizarii drogurilor si a prostitutiei! Tampenie mai mare, nici ca se putea! Cand credeam ca imaginea partidului a fost suficient de avariata in urma impactului frontal cu realitatea guvernarii unei Romanii dezbinate, hop si Tineretul Social-Democrat cu ceva pofte carnale si de liniute pudrate! Ne asteptam ca o astfel de propunere sa vina mai degraba din partea useristilor progresisti, data fiind ideologia lor si valorile moderne in care cred, dar iata ca cheful de viata nu tine cont de culoarea politica.

Seful tinerilor social democrati deputatul Gabriel Petrea dovedeste ca cheful de viata nu tine de culoarea politica

Nebagati in seama de greii din partid, tinerii social-democrati isi cam fac de cap. Pesemne ca o fi fost mult praf la sedinta lor (sau ceva asemanator), detaliu insignifiant, ce conteaza e ca iluminatii puberi au scremut 22 de idei care vor revolutiona partidul. Da, revolutie, PSD deja are garantate cel putin 10 procente pierdute la urmatoarele alegeri daca include asa ceva in programul electoral!

Se putea sa ignoram drepturile comunitatii LGBT?

Tineri si nelinistiti, parca-s decupati dintr-o poza cu #rezistentii sorosisti din Piata Victoriei. Zau, au pana si puncte de vedere comune asupra chestiunilor care ard! Drepturile comunitatii LGBT, evident ca la ele faceam referire, doar nu v-ati fi asteptat ca social-democratii de maine sa se preocupe de lipsa infrastructurii din Romania, de calitatea profesionala a personalului didactic si medical sau de siluirea in mod voit si repetat a economiei de catre marile corporatii? Doamne, fereste, acestea sunt teme care nu pot fi dezbatute la un fum si-un dans in poala, ce naibii! „Romania, toleranta zero la discriminare” este motto-ul sub care se pleaca in lupta impotriva prejudecatilor fata de minoritatile existente in societatea moderna, progresista si globalista.

Combaterea traficului de persoane (o alta idee cufurita la brainstormingul pastilatilor) se loveste, totusi, de cerinta numarul 2 – legalizarea prostitutiei. Baieti, stim ca vreti sa fiti high si cu curvele in sufragerie, dar putina atentie, se poate?!

La Antena 3, presedintele TSD nu a vrut sa explice daca el si colegii au experimentat deja o parte dintre cele 22 de idei, desi multi ar raspunde ca da. Totusi, Gabriel Petrea (este si deputat, atentie!) s-a declarat chiar in favoarea legalizarii drogurilor in scop recreational. De ce nu, noi le-am cere obligatorii inclusiv la sedintele de Guvern si mai ales cand sunt dezbateri pe tema bugetului! „Cu drogurile usoare este o discutie mai ampla, un subiect mai sensibil. Haideti sa nu fim ipocriti, ele se consuma in randurile tinerilor, nu putem spune ca nu. Nu este un subiect de ocolit. Eu sunt de acord cu legalizarea drogurilor usoare in scop medicinal, iar dupa o discutie cu medicii, cu institutiile statului, si daca se constata o migratie a consumatorilor din zona drogurilor periculoase in cea a drogurilor usoare, as fi de acord si cu legalizarea consumului in scop recreational”. Si, in final, argumentul suprem: „Asa cum se intampla si in alte state ale lumii”. Domnule, Petrea, in alte state ale lumii se mai intampla si executii pentru posesie si consum!

Din perspectiva economica, propunerea TSD ar putea starni oaresce interes. Acum, nu stim daca programul Start-Up acopera un asemenea business, dar s-ar putea planta ceva iarba pe un hectar, in apropierea unei pensiuni populate cu fetitele cerute de Petrea. Ziua la recoltat, noaptea la produs!

author avatar
Nicholas Cezar
435 afisari

7 COMENTARII

  1. Ca tot se lauda Dragnea ca a mai curatat partidul de infiltrati…asa s-a trezit PSD-ul si cu Ponta, numai unul si unul, baieti de baieti, cu studii occidentale (de fapt, cu studii paralele, ca stiu ei mai bine unde-si fac scoala si cat ii costa pe babaci), cu obiceiuri progresiste si ideologii ale caror origini si semnificatii, ca de urmari nu pomenesc, nu le cunosc…Credeti ca Burduja n-are prieteni, ca tatii lor nu-s de-o muma securista?! PSD-ul trebuie sa-si asume, odata cu imbratisarea astora mici, pierderea a cel putin trei milioane de voturi. Ca aia de la referendumul pe familie chiar voteaza…
    P.S. Asa-l cunosti pe comunistul prost, adica neoprogresistul, neomarxistul, ca daca-i place lui o chestie, e musai s-o supuna dezbaterii si sa o impuna pulimii, in mintea lui poporul nu e fluid si fumacios de adevarate, ca n-a incercat, d-aia se simte el chemat sa schimbe lumea, sa-i faca pe toti ca pe el, saracut la minte, degraba aruncator in aventuri pe banii statului si mai ales daramator de mituri si mosteniri pe care nu le intelege ca n-are cu ce…

  2. Totusi, de unde, naiba, scot fetzele astea, zici ca-s replicati de Ponta si Georgescu de la ANI! Mai iesim si noi in lume, avem cunoscuti de varsta lor, avem copii, unde vedeti voi atatia ciudati consumatori de ciorba de burta la un loc! Asa cum ne miram la aparitia USR-istilor, ca si aia tot figuri asemenea… De la brigadierul de rit stalinist si comunistul descoperit peste noapte proletar stalinist, imortalizat in presa vremii,n-am vazut asa o tipologie de partid…Si sa-i mai suporti exibandu-si complexele si frustrarile…Bleah! Mai, baieti, ca sa va citez- diversitatea-i buna – atunci de ce semanati voi ca fecundatii in vitro?!

  3. logica de hipsteri

    „Haideti sa nu fim ipocriti, ele se consuma in randurile tinerilor, nu putem spune ca nu.”

    daca asa sta treaba, hai sa dezincriminam si furtul sub 1000 de lei, ca sa dam un exemplu „pozitiv” si altor state – in felul acesta nu mai umplem puscariile si facem economie la buget

    vai de capul ROMANIEI si de soarta ROMANILOR – ce viitor ii asteapta

    • Stai ca daca impozitam avem bani si de buget din care sponsorizam partidele iar de restul platim gardienii…
      Nu exista virgin sau mai putin virgin fetele pot spune cel mult nu stiu. Ori esti ori nu!

  4. Mizerie de site, cu gandire de cel putin 70 de ani inapoiata. Executie pentru marijuana? Stiti ca este o planta medicinala, sau doar va place sa pareti duri si inteligenti, jurnalistii lui peste? national.ro, mizerie ordinara de jurnalism

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger