AcasăNewsTrupul unui barbat care a sfarsit pe munte, recuperat cu un elicopter

Trupul unui barbat care a sfarsit pe munte, recuperat cu un elicopter

Salvamontistii au avut, duminica, greaua misiune de a urca pe munte pentru a recupera trupul fata viata al unei persoane.

Nu mai putin de 10 salvatori montani din cadrul serviciilor Salvamont Prahova si Busteni au pornit in aceasta actiune, dupa ce un turist anuntase faptul ca a observat trupul fara viata al unei persoane „pe una dintre vaile abruptului prahovean”, conform Salvamont Romania. Ulterior, s-a aflat ca descoperirea a fost facuta pe Valea Alba, loc catre care s-a indreptat, in cele din urma, dat fiind faptul ca vremea a permis, un elicopter cu troliu, care a preluat victima, pentru a o aduce la baza muntelui.

In prima faza, s-a crezut ca ar fi putut fi vorba despre tanarul de 37 de ani dat disparut in Bucegi in urma cu aproape doua saptamani, insa in cele din urma sursa citata a transmis ca, in baza documentatiei gasite asupra victimei, s-a stabilit ca persoana – care nu fusese anuntata autoritatilor ca disparuta – e din Giurgiu. Inca nu se stie cum anume a ajuns barbatul in zona respectiva si nici in ce conditii si-a gasit sfarsitul.

sursa foto: Salvamont Romania – Dispeceratul National Salvamont

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger