AcasăNewsTrupul neinsufletit al lui Nae Lazarescu a fost depus la Teatrul Constantin...

Trupul neinsufletit al lui Nae Lazarescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase!

Marele actor Nae Lazarescu a parasit joi dimineata scena vietii, la varsta de 72 de ani. Dupa mai bine de 40 de ani petrecuti pe scena aceluiasi teatru, trupul actorului a fost depus, vineri, la Teatrul Constantin Tanase.

Sicriul cu trupul actorului a fost depus, vineri la pranz, in foaierul Teatrului Constantin Tanase pentru ca prietenii, colegii si cei care l-au indragit sa-si poata lua ramas bun de la cel care zeci de ani i-a facut sa rada.

Nae Lazarescu si-a dorit ca la inmormantarea sa lumea sa aplaude si sa rada, asa ca toti cei care au venit vineri sa ii aduca un ultim omagiu au incercat sa-i indeplineasca aceasta dorinta. Astfel, multi prieteni erau cu zambetul pe buze la priveghiul de la Teatrul Constantin Tanase, spre uimirea fanilor veniti sa-si ia ramas bun de la marele actor.

Nae Lazarescu va fi inmormantat sambata cu onoruri militare, iar Alexandru Arsinel chiar a glumit, gandindu-se ca marele actor ar putea fi surprins: “Poate se trezeste Nae si se sperie de bubuituri!”.

Cabina lui Nae Lazarescu parca il astepata inca pe actor sa se intoarca din moment in moment. Ultimul sau costum, camasile sale, perucile si palariile, toate sunt la locul lor, dooar la masa unde actorul se aranja inainte de spectacol, colegii au pus o poza a lui, o candela aprinsa, un buchet de flori roz si… un biletel. Mesajul de pe acesta este: “N-ai mai asteptat Anul Nou! Te-am strigat la catalog… Imi pare rau, faca-se voia TA si a LUI si mergi in LUMINA intr-un Teatru Nou”, semneaza Paula, potrivit wowbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro

author avatar
Alina Costache
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger