AcasăNewsTrump vrea acum zid de otel

Trump vrea acum zid de otel

Trump invoca traficul de droguri la frontiera cu Mexicul, nu si apetenta americanilor pentru stupefiante

Presedintele american a cerut Congresului deblocarea a 5,7 miliarde de dolari pentru construirea unei ”bariere de otel”, si nu din beton, la frontiera dintre SUA si Mexic, in timp ce democratii i-au ras in nas.

Trump invoca traficul de droguri la frontiera cu Mexicul nu si apetenta americanilor pentru stupefiante

In timpul unei alocutiuni in Biroul Oval, Trump a vorbit despre o ”criza umanitara si securitara la frontiera de sud” pentru a cere acesti bani necesari indeplinirii promisiunii sale emblematice de campanie. Dar democractii au refuzat in continuare sa deblocheze aceste fonduri pentru o solutie, in opinia lor, ”medievala”. Agrumentele cu care democratii se opun finantarii zidului lui Trump sunt ca o asemenea constructie ar fi ”ineficace, imorala si costisitoare”. Necesitatea construirii zidului este imperioasa, a insistat Trump, invocand ”mii de americani ucisi de-a lungul anilor de catre cei care au intrat ilegal in tara noastra”. ”Iar alte vieti vor fi pierdute daca nu actionam imediat”, a insistat el. Trump a adaugat ca ”frontiera noastra de sud este poarta de intrare a unor vaste cantitati de droguri, din care metamfetamina, heroina, cocaina si fentanyl”, acuzandu-i pe democrati ca ”refuza sa finanteze securitatea frontierelor”. Negocierile bugetare sunt intr-un punct mort insa iar blocajul financiar al administratiei federale (”shutdown”) a depasit deja doua saptamani: 800.000 de functionari federali asteptand un acord politic pentru cheltuielile bugetare, deci si sa fie platiti. Republicanii au pierdut majoritatea in Camera Reprezentantilor dupa alegerile organizate la jumatate de mandat prezidential.

author avatar
Tudor Borcea
166 afisari

1 COMENTARIU

  1. Donald fi atent îți zice Ipu cum sa faci. Ia un cărbune noteaza reteta:una statuie Statuia Libertății NY ? 1 topitorie, o mana de viteji. Se ia statuia de câteva tone de bronz masiv se topește fedeleși la topitorie se întinde sarma ghimpata câteva sute de chilometri. Se ia sarma de viteji și se împrejmuite granița astfel 1 〰️〰️〰️ rotocol al2lea 〰️〰️〰️rotocol peste al4lea al 5 și al 6-7-8lea rotocol tot peste ei acum ai un ghem de sarma înalt de2 m și lat de 1m peste care nu poți trec nici cu tancu nici peste nici prin nici nu poți tăia nici nu rugineste. Simplu ieftin rapid eco practic comod.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger