AcasăNewsTrump, subrezit de femei

Trump, subrezit de femei

Publicarea unor inregistrari din anul 2005, in care candidatul republican si-a etalat calitatile de Don Juan celebru, afirmand ca a pipait femei fara sa le ceara acordul, ca doar unu-i Donald Trump, a avut efectul unei bombe, stupefiindu-i pe aliatii republicani ai miliardarului.

Desi multi colegi de partid se dezic de el, miliardarul se bazeaza inca pe sprijinul multor americani

Trump a inceput a doua confruntare televizata cu Hillary Clinton zdruncinat bine de noile dezvaluiri ale presei americane in care republicanul face comentarii obscene la adresa femeilor. Peste 20 de republicani, intre care si John McCain, s-au distantat de el cerandu-i sa-i cedeze locul lui Mike Pence. Trump si-a cerut scuze, dar nu a aruncat prosopul. Sambata, Trump a postat pe Twitter: ”Presa si establishmentul vor sa ma vada iesit din cursa. Nu ma voi retrage niciodata, niciodata nu-i voi lasa pe suporterii mei”. Apoi, intr-un comunicat, miliardarul a afirmat: ”Nu am spus ca sunt o persoana perfecta(…) Am spus si am facut lucruri pe care le regret. Cei care ma cunosc stiu ca aceste vorbe nu ma reprezinta. Am gresit si-mi cer scuze”. ”Am spus prostii, dar exista o diferenta intre vorbe si fapte, or Bill Clinton realmente a maltratat femei, iar Hillary si-a hartuit, atacat si umilit victimele”, a continuat miliardarul.

Nevasta miliardarului: Iertati-l!

De partea sa, Melania Trump, sotia candidatului republican, le-a cerut, sambata, americanilor sa-l ierte pe Donald pentru cuvintele sale ”inacceptabile si scandaloase” care, afirma Melania, ”nu-l reprezinta in realitate pe omul pe care-l cunoaste”. ”Sper ca oamenii ii vor accepta scuzele, asa cum am facut-o si eu”, a spus Melania Trump. Observatorii se asteapta insa ca Donald Trump sa iasa subrezit la imagine in urma acestui nou scandal, in fata alegatoarelor republicane. De altfel, comentariile lui Trump la adresa femeilor i-au afectat serios imaginea in randurile femeilor, majoritatea avand o parere proasta sau foarte proasta despre candidatul republican la Casa Alba. Al doilea meci Donald Trump-Hillary Clinton s-a derulat la Universitatea Washington din St. Louis (Missouri) si a inceput la ora locala 19.00. Ca si precedentul, a fost prevazut pentru o durata de 90 de minute dar, de data aceasta, a fost vorba de un ”Town hall meeting”: jumatate din intrebari fiind puse de moderatorii CNN si ABC Anderson Cooper si Martha Raddatz, iar cealalta jumatate de public. Descendent al magnatului american al cailor ferate, Cornelius Vanderbilt, Cooper, jurnalist vedeta in varsta de 48 de ani, a venit in 2001 la CNN, unde a avut propria emisiune, Anderson Cooper 360°. Martha Raddatz este o jurnalista experta in chestiuni internationale, la ABC fiind animatoarea emisiunii ”This Week”. Inaintea scandalului din weekend, Trump pierduse iar teren in sondaje in fata rivalei sale, potrivit Real Clear Politics, Hilary Clinton sporindu-si avansul in state precum Florida si Pennsylvannia, unde, potrivit statisticilorFiveThirtyEight, are 80% sanse sa fie aleasa.

author avatar
Tudor Borcea
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger