AcasăNewsTrump se ia de Harley Davidson

Trump se ia de Harley Davidson

Ironia face ca Harley a fost printre primele companii care a laudat strategia ”America First” a presedintelui SUA

Presedintele american i-a reprosat celebrului constructor de motociclete ca vrea sa mute o parte din productie in afara SUA, pentru a scapa de tarifele vamale impuse de UE ca represalii la cele anuntate tocmai de Trump pentru produsele europene

Ironia face ca Harley a fost printre primele companii care a laudat strategia America First a presedintelui SUA

Presedintele Donald Trump nu s-a ferit sa critice Harley-Davidson pentru decizia luata, vanturand si cateva aluzii despre tradare. „Sunt surprins ca, dintre toate companiile, Harley-Davidson a fost prima care a decis sa fluture steagul alb. Am luptat din greu pentru companiile americane si, in cele din urma, nu vor mai plati taxe la vanzarea in Europa; aceste taxe ne afectau rau pe noi, cu 151 de miliarde de dolari. Taxele mele sunt doar o scuza a Harley-Davidson, aveti rabdare!”, a scris Donald Trump pe pagina personala de Twitter. Mai departe, mesajul a fost continuat de Sarah Sanders, purtatorul de cuvant al Casei Albe, care le-a spus ziaristilor ca „Uniunea Europeana a incercat sa-i pedepseasca pe americani cu politici nedrepte si discriminatorii. Presedintele Trump va continua sa militeze pentru un schimb liber, corect si reciproc”

Si-si lauda pleata

Deseori ironizat pentru aspectul frizurii, presedintele american si-a laudat, luni, calitatea pieptanaturii, in timpul unui discurs rostit la un miting de campanie in favoarea guvernatorului republican al Carolinei de Sud, Henry McMaster. Trump i-a ironizat la randul lui pe cei care afirmau, in timpul campaniei  prezidentiale americane din 2016, purta, de fapt, o peruca. ”Este unul din marile mele atuuri. Toata lumea spunea ca parul meu este fals, ca nu era al meu, ca purtam o peruca”, a lansat Trump. ”Am fost prins in furtuni, cu rafale de vant de 100 km/h”, a adaugat el amuzat. ”Daca parul dumneavoastra nu este adevarat, daca nu este al vostru, nu candidati. Nu candidati!”, a concluzionat el, in aplauzele asistentei.

author avatar
Tudor Borcea
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger