AcasăNewsTrump revoluționează medicina: „Rinichiul are un loc special în inimă"

Trump revoluționează medicina: „Rinichiul are un loc special în inimă”

Donald Trump a luat prin surprindere comunitatea medicală, după ce a spus că „rinichiul are un loc foarte special în inimă”, cel mai probabil, liderul de la Casa Albă, dorind să sublinieze importanţa acestui organ vital.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagdonald trump title=Donald Trump data wpil keyword link=linked>Donald Trump<a> Sursa foto Twitter

Președintele american a semnat miercuri un ordin executiv ce priveşte restructurea programelor de transplant de organe şi dializă.

„Aţi muncit atât de mult la rinichi. Foarte special. Rinichiul are un loc foarte special în inimă. Este un lucru incredibil”, a afirmat liderul SUA într-un discurs prin care a anunţat planul guvernamental, informează postul CNN.

Afirmaţia lui Trump a stârnit vâlvă pe Internet, în condiţiile în care cele două organe, rinichii şi inima, sunt plasate în zone diferite ale trunchiului uman.

Totuşi, este foarte puţin probabil ca liderul să creadă că rinichii sunt situaţi în inimă, ci mai degrabă a încercat să sublinieze importanţa sănătăţii rinichilor, în condiţiile în care aproximativ 37 de milioane de americani suferă de boli renale.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
174 afisari

2 COMENTARII

  1. Poate e vorba de suflet, heart mai are si astfel de conotatie. Si atunci traducerea ar suna astfel-Un rinichi e deosebit de important pt suflet.

  2. Si in română cand spui cuiva-Ma tu nu ai inima deloc!
    Atunci te referi ca nu are suflet pentru ca un ins fara inima nu poate trai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger