AcasăNewsTrump, război total cu Big Pharma: America nu va finanța vaccinul OMS!

Trump, război total cu Big Pharma: America nu va finanța vaccinul OMS!

Statele Unite ale Americii nu vor oferi niciun cent pentru proiectul de vaccin gândit de Big Pharma sub egida Organizației Mondiale a Sănătății. Ordinul a venit chiar de la președintele Donald Trump, care acum două săptămâni a lăsat OMS în ofsaid (fără finanțare) din cauza faptului că șefii instituției erau mult prea apropiați de China.

În ciuda atitudinii instransigente, o coaliție din alți lideri mondiali s-a grăbit să-și anunțe sprijinul pentru OMS. „Nu ar trebui să existe nicio diviziune, scopul comun este să câștigăm această bătălie cu virusul SARS-CoV-2”, zic aceștia.

Totuși, intransigent, Donald Trump i-a anunțat pe Emmanuel Macron, Angela Merkel, Boris Johnson și alți globaliști gură-cască – America nu pune botul la vrăjeala Big Pharma! Toți banii pe cercetare vor fi direcționați către multinaționalele farmaceutice și centrele de dezvoltare din State!

Un purtător de cuvânt al misiunii americane pe lângă Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut: „Nu va exista o participare oficială a SUA la acest program” de găsire a vaccinului și care urmărește o împărțire a resurselor în lupta împotriva coronavirusului. „America nu împarte niciun dolar cu nimeni!”.

OMS, parte a Națiunilor Unite, este controlată de companiile din Big Pharma. Conducerea instituției a fost acuzată încă de acum câteva luni de președintele Trump că „a acoperit” dezastrul și declanșarea pandemiei în China.

Totuși, o inițiativă globală de accelerare a dezvoltării unui potențial vaccin a fost lansată vineri de președintele francez Emmanuel Macron și de cancelarul german Angela Merkel. Liderul de la Elysee a declarat că își propune să „reconcilieze această inițiativă comună atât în China, cât și în SUA, deoarece este vorba despre a spune că lupta împotriva Covid-19 este un bun uman comun și că nu ar trebui să existe diviziuni pentru a câștiga această bătălie”.

Însă angajamentele sale contrastează puternic cu tonul izolaționist pe care administrația Trump l-a îmbrățișat. Ca o dovadă a atitudinii sale, cel mai puternic om de pe glob a tăiat fonduri de 400 milioane dolari pe care SUA le dădea anual către OMS.

Vizat de acuzațiile lui Trump este Tedros Adhanom Ghebreyesys, șeful OMS. Acesta a reacționat și el împotriva liderului de la Casa Albă: „Acum este timpul pentru noi să fim uniți pentru o cauză comună. Când suntem împărțiți, virusul exploatează certurile dintre noi. Nu este momentul să arătăm cu degetul!”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.175 afisari

3 COMENTARII

  1. Eu nu cred ca se poate face un vaccin international. Eu cred ca se vor tipiza tratamente si preventive pe grupe de varsta pe rase pe continente sau zone specifice de clima. Adica vreau sa spun ca un vaccin produs in Sua poate da roade doar la populatia ameri-indiana si poate nu avea scop sau trebuie intarit rasei caucaziene. La fel in Asia. E posibil ca el sa fie repetat la un nr de zile. Eu as insista la eliminarea stiintifica a virusului din aer. Altfel e mult mai complicat or ne incurcam.

    • Mă, băiatule, bați câmpii și menționezi și un virus despre care nu s-au adus probe suficiente că ar exista cu adevărat. Vrei să te mai și vaccinezi repetat, bravo, ești foarte deștept. Cât despre SUA, acolo nu trăiesc doar amerindieni, silly-boy, ba chiar sunt destul de minoritari, majoritari fiind tocmai – guess what? – CAUCAZIENII. Hauuu!

  2. Trump procedează – din nou – corect, mai dă-le-n poola mea de ONU, OMS și alte găști de borfași psihopați internaționali. Apropo de OMS… Unul dintre stăpânii ei (dacă nu cel mai dintre ei) este informatician ul fără Dumnezeu, Gates. Care dictează politica sanitară mondială și vrea, el, să ne vaccineze. Adică să ne nenorocească, așa cum a făcut prin Africa, prin fundația lui și a nevesti-sii. Să fim deștepți și să anticipăm ce urmăresc, de fapt, acești criminali, prin acest NOU PAS, numit carcalacul lui pește covid 19,care pas nou prefigurează alții, de data asta mai rapizi(?). Cine mai are creier ne-spălat, ca pe dărabul de rufe, stie. Să anticipăm și să ne opunem, cu toate forțele. P. S. – atenție și la 5G,care va face oamenii să cadă ca muștele! Doamne apără și păzește!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger