AcasăNewsTrump, preşedintele-Twitter

Trump, preşedintele-Twitter

Preşedintele Statelor Unite şi-a doborât recordul personal de activitate pe Twitter într-o singură zi, de când a ajuns la Casa Albă, cu 142 de tweet-uri şi retweet-uri.

Portalul Factbase, care monitorizează activitatea pe Twitter a liderului american a precizat că s-au înregistrat miercuri 124 de retweet-uri şi 18 postări. Anteriorul record al lui Trump, de 123 tweet-uri şi retweet-uri, fusese stabilit pe 12 decembrie, însă recordul său absolut, de 161 de mesaje, datează dinainte de a ajunge la Casa Albă, din 5 ianuarie 2015. Recordul de miercuri a coincis cu prima zi de acuzaţii din partea opoziţiei democrate în procesul politic desfăşurat împotriva lui Trump în Senat, însă destituirea preşedintelui este improbabilă.  Este şi principalul subiect  dezbătut în mare parte pe  tweet-urile şi retweet-urile liderului american de-a lungul unei zile începute la Davos, în Elveţia, şi încheiate la Washington. În afara impeachement-ului, Trump a postat pe subiecte precum comerţul şi China, alegerile primare din Partidul Democrat sau Campionatul Mondial de Fotbal din 2026, care va fi găzduit de SUA împreună cu Mexicul şi Canada. De asemenea, postările sale au mai vizat Forumul Economic Mondial de la Davos, imigraţia sau noul acord de liber schimb nord-american (USMCA). Tot pe Twitter, Casa Albă a anunţat că Trump va fi primul preşedinte american ce va participa la marşul anual anti-avort (“Marşul pentru viaţă”, care se va desfăşura azi la Washington). „Ne vedem vineri”, a notat pe miliardarul republican, prognozând „o mare mulţime”.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
96 afisari

2 COMENTARII

  1. N-am avut (nu avem) și noi un lider ca Trump, după ’89. Am fi putut avea (deși nu la fel de bogat) în 2000. Ne-au condus (ne conduc) numai labagii nevolnici, corupți și șantajabili. Asta-i situația.

  2. Trump omul estului, e bagat pana in gat cu ei ! El este un Eli Cohen rusesc in inima Americii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger