AcasăNewsTrump o are mica si costa 20.000 de dolari...

Trump o are mica si costa 20.000 de dolari…

Cu o burta revarsata, varice, rictus inconfundabil si atribute masculine deloc impresionante, miliardarul dezbracat nu ofera deloc o priveliste placuta.

Insa, contra cost, fanii acestei statui care-l reprezinta, putin magulitor, pe Donald Trump in costumul lui Adam, pot intra in posesia ei. Casa de licitatii Julien’s din Beverly Hills a anuntat miercuri ca sculptura, in marime naturala, va fi scoasa la vanzare in 22 octombrie, avand o valoare estimata intre 10.000 si 20.000 de dolari. Un colectiv de artisti anarhisti californieni (Indecline) a dezvaluit statuia, pe Hollywood Boulevard, acompaniata de o mentionare gravata: ”Imparatul nu are bile”. Alte patru statui identice cu aceasta au fost expuse in parcuri municipale din  New York, San Francisco, Seattle si Ohio, insa toate au fost confiscate sau distruse de catre autoritati care au invocat lipsa de autorizatie al unor asemenea actiuni. Galeria La Luz de Jesus din Los Angeles a reusit sa pastreze actuala statuie care, potrivit casei Julien’s, ”a devenit rapid un simbol al artei protestatare si un obiect de acoperire mediatica internationala, in conditiile in care o galerie de arta a refuzat sa-l ascunda sau cenzureze, alegand sa-l expuna”.

Miliardarul nu are deloc cu ce se lauda, dar deloc, deloc, deloc

Casa de licitatii a informat ca o parte din veniturile obtinute vor fi donate National Immigration Forum.

Ziduri ”magnifice” si deportari

Intr-un discurs agresiv, Donald Trump a prezentat, miercuri, la Phoenix, un plan in zece puncte impotriva imigratiei ilegale in SUA, criticand virulent politica ”frontierelor deschise” Clinton-Obama. ”Vom construi la granita cu Mexic un mare zid, inalt, magnific, impenetrabil, echipat cu senzori suberani, turnuri de supraveghere”, a tunat miliardarul, adaugand ca ”mexicanii il vor plati integral”. ”Nu stiu inca acest lucru, dar il vor plati”. Imigrantii clandestini, a urmat Trump, nu vor mai fi eliberati in natura ci vor fi detinuti pana la trimiterea lor in tarile de origine. Si nu vor fi condusi doar peste frontierele americane, ci ”la mari distante de acestea”. ”Puteti sa numiti asta deportare, daca vreti”, a spus candidatul republican la Casa Alba.

Merkel: refugiatii ilegali sa plece

Intens criticata pentru politica sa migratorie, cancelarul Germaniei a recunoscut ca este imposibil ca tara sa sa-i primeasca pe toti refugiatii. ”Nu toti refugiatii vor putea sa ramana in UE, cei care nu au drept de azil trebuie sa plece”, a declarat Merkel , miercuri, la o conferinta de presa pe marginea unei intalniri bilaterale germano-italiana la Maranello. ”Nu poate ramane toata lumea, Italia are aceeasi problema”, a subliniat Merkel. De duminica, pe coastele italiene au debarcat 12.500 de emigranti.

author avatar
Tudor Borcea
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger