AcasăNewsTrump le declara razboi martienilor

Trump le declara razboi martienilor

Gata, dupa ce l-a transformat in pechinez pe dulaul Kim Jong-un, Donald Trump isi face timp sa se ocupe de chestiuni si mai importante decat dosarul denuclearizarii Coreii de Nord. Presedintele american e cu ochii atintiti pe cer si cauta sa descopere dusmanii nevazuti ai SUA. Pazea, martienilor, ca ati dat de dracu’ cu asta!

In Biroul Oval de la Casa Alba, locul unde se fac si se desfac strategiile ce vizeaza soarta planetei (de unde, asta cred americanii!), s-a decis: nicio natiune pamanteana nu mai reprezinta un pericol pentru SUA! Totusi, cum cheltuielile militare continua sa fie aducatoare de profit pentru firmele de armanent de peste Ocean (doar n-ati vrea sa dea faliment industria de armanent!?), Washingtonul cauta sa descopere un alt dusman care sa justifice miliardele de dolari cheltuite pe inarmare.

Am stabilit ca pericolul nu mai vine de la Moscova ori Beijing? Am stabilit! Intr-un socant discurs tinut cu ocazia reuniunii Consiliului National Spatial, Donald T. s-a ratoit la ziaristi: „Destinul nostru dincolo de Terra nu este doar o problema de identitate nationala, ci si o problema de securitate nationala. Iar in privinta apararii Americii, nu este suficient sa avem pur si simplu prezenta in spatiu. Trebuie sa avem dominatie americana in spatiu”.

Pentagonul, liber la cheltuieli

Nici ca se putea o veste mai buna pentru generalii de la Pentagon, multi dintre ei adevarati piaristi ai corporatiilor din industria de armament. S-a dat liber la cheltuieli, a fost maxima zilei pe culoarele Pentagonului, caci Trump insusi a facut anuntul: „Am ordonat Departamentului Apararii si Pentagonului sa inceapa imediat procedura necesara infiintarii unei Forte spatiale, a sasea ramura a armatei americane. Administratia mea revendica din nou prestigiul Americii ca fiind cea mai avansata natiune in domeniul spatial. Esenta personalitatii americanilor este sa exploreze noi orizonturi, sa atinga noi frontiere”.

Pana sa atinga noi frontiere, americanii sunt foarte aproape sa atinga o papara in Asia, acolo unde influenta Chinei (Kim deja s-a deplasat la Beijing, sa dea raportul dupa summit-ul cu Trump) este de neoprit si dinamiteaza interesele SUA din regiune.

author avatar
Cristina Elvira
127 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce a declarat Trump nu are absolut nici o legătură cu balivernele tale. Ironii de doi lei găuriți, ca să-ți justifici salariul. De fapt, cu două-trei excepții, hai, patru, restul amploaiaților de acolo zgîrie hîrtia. N-ai umor.

  2. Faceti un satelit ? de apărare a Terra de indepartare a metoritilor de a coliziona ? prin bombardare cu rachete pana la abatere de la parcurs sau distrugere. Mi se pare mai important decat misiuni pe Marte
    …La astfel de lucrare sumt chemate toate agentiile spatiale sa lucre nu doar americanii. Terra e a noastră in comun. De pe pământ o vedem ca a noastra in particular.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger