AcasăNewsTrump, întâmpinat la Londra cu un balon umflat cu sarcasm (VIDEO)

Trump, întâmpinat la Londra cu un balon umflat cu sarcasm (VIDEO)

Dirijabilul care îl înfățișează pe președintele Trump drept un nou-născut nervos.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump,  a fost întâmpinat de către miile de protestatari britanici cu un  uriaș balon de sarcasm agățat deasupra Parliament Square în a doua zi a vizitei sale din Regatul Unit. Dirijabilul este o păpușă gonflabilă înaltă de șase metri și care îl înfățișează pe Trump ca un nou-născut gol și impacient.

Dirijabilul care îl înfățișează pe președintele Trump drept un nou născut nervos

Leo Murray, unul dintre  protestatarii ce au conceput  dirijabilul  a afirmat pentru reporterii Reuters: „Încercăm să îi amintim președintelui cât de nedorit  este în această țară, precum și să ne afirmăm tăria sentimentelor  împotriva lui Trump și a politicilor urii pe care le promovează”; „vrem să aducem un zâmbet pe chipurile oamenilor, însă și să tragem un semnal de alarmă serios”.

Trump a ajuns luni la Londra într-o vizită de stat de trei zile  în Marea Britanie alături de soția sa, Melania.  Debutul evenimentului a fost marcat de  ceremonii desfășurate cu pompă și angajamente regale. Pe agenda de marți este stabilirea unui acord comercial între cele două state anglofone, în contextul în care Marea Britanie își va pierde, prin ieșirea din Uniunea Europeană, multe facilitățile comerciale cu cel mai important partener economic. Pentru aceasta, Trump va purta în continuare discuții cu premierul Theresa May.

Protestatari din întraga țară au ajuns la Londra în preajma sosirii lui Trump pentru a se alătura protestelor. Alte proteste la adresa vizitei lui Trump sunt plănuite în alte 14 orașe din Marea Britanie. Printre manifestanți se află activiști pentru siguranța mediului, activiști împotriva rasismului și susținători ai drepturilor femeii.

Donald Trump a răspuns: „N-am văzut niciun protestatar până acum, dar sunt convins că Fake News vor lucra din greu pentru a-i găsi. Multă dragoste pretutindeni”. Președintele american se consideră iubit în țara vizitată, în ciuda protestelor despre care se vorbește.

[youtube]xISR02wTRO0[/youtube]

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
256 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta arată gradul de retard al așa-zișilor opozanți și lui Trump, care nu sînt, în fond, decît niște căcănari pe care îi popularizați ca fraierii, cînd ar trebui să-i ignorați. Neavînd ce spune despre Trump, recurg la o recuzită de copii handicapați, pentru că ăsta e nivelul lor și al cumpăraților în viu de diferite entități.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger