AcasăNewsTrump îl descalifică pe ambasadorul britanic – este „foarte prost ”

Trump îl descalifică pe ambasadorul britanic – este „foarte prost ”

Preşedintele american, Donald Trump, îl critică pe ambasadorul Marii Britanii la Washington, Kim Darroch, catalogându-l drept „foarte prost”. Guvernul Theresa May îl susţine pe cel din urmă, în pofida polemicilor apărute după ce el a numit „ineptă” Administraţia SUA.

Sursa foto Twitter

„Ambasadorul sonat pe care Marea Britanie l-a impus Statelor Unite nu este o persoană de care să fim încântaţi, este un tip foarte prost. Ar trebui să vorbească în ţara sa, cu premierul Theresa May despre eşecul negocierilor pe tema Brexit, nu să se supere de criticile mele referitoare la modul deficitar în care a fost gestionat dosarul”, a transmis Trump, marţi, pe pagina sa de Twitter.

Guvernul May a semnalat că îl susţine în continuare pe ambasadorul britanic, deşi acesta a jignit Administraţia Trump, lucru care a atras furia liderului de la Casa Albă.

„Nu putem schimba un ambasador la cererea ţării-gazdă. Sarcina ambasadorilor este de a oferi o evaluare onestă asupra a ceea ce se întâmplă în ţara respectivă”, a declarat, pentru BBC, William Hague, unul dintre liderii Partidului Conservator şi fost ministru de Externe.

Donald Trump a declarat că ambasadorul Kim Darroch „nu este plăcut şi nici bine văzut” în Statele Unite, acuzând-o pe Theresa May că „a făcut o mizerie” din ieşirea Mari Britanii din Uniunea Europeană.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
215 afisari

3 COMENTARII

  1. Pe scala Boc prostul grad 1 pana la 10 deci daca atingi B1 esti prostul de rand imbecilul cotidian. B10 e extrem de rar e imbecilul plasma atinge toate formele e f f rar dar surpa matrita Domnului pe unde trece.

  2. Vrei sa ti dublezi veniturile?
    Daca esti o persoana ambitioasa esti bine venita in echipa nostra!
    Trebuie sa ai cunostinte minime de internet, facebook si email, in rest vei lucra de acasa iar noi te vom ajuta cu orice vei avea nevoie.
    Pentru detalii, trimite mesajul “APLIC” pe email: oportunitate.unica1@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger