AcasăNewsTrump, cu „Bestia” pe circuitul Daytona

Trump, cu „Bestia” pe circuitul Daytona

O punere în scenă spectaculoasă: Donald Trump a descins cu Air Force One la Daytona Beach înaintea legendarei curse de 500 de mile şi a făcut un tur cu limuzina pe circuit.

După ce a coborât din avion, Trump s-a urcat în limuzina prezidenţială, “The Beast”, şi s-a dus dus cu aceasta direct pe circuit, unde a coborât şi a dat startul cursei:”Gentlemen, start your engines.” Motoarele au pornit, iar apoi Trump s-a urcat din nou în limuzină împreună cu soţia sa Melania, pentru un tur pe circuit, în care maşina sa a fost urmată de bolizii de cursă.

Fanii preşedintelui  au scandat: “Încă patru ani!”, în timp ce Chip Wale, preşedintele Daytona Speedway International, s-a declarat “onorat” că președintele Statelor Unite “a ales să experimenteze emoția acestei  mari curse americane”.

Însă prezenţa liderului de la Casa Albă nu a adus noroc piloţilor NASCAR, cursa  de pe Speedway-ul internațional de la Daytona a fost amânată câteva ore din cauza ploii. Anterior, au mai participat la astfel de evenimente preşedinţii Ronald Reagan, George H.W. Bush şi George W. Bush.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger