AcasăNewsTrump, crucificat dupa summit-ul cu Putin

Trump, crucificat dupa summit-ul cu Putin

Dupa ce a inscris cu Mondialul, fostul agent KGB i-a dat lui Trump mingea, sa se joace prin curte

Presedintele american s-a aflat sub o avalansa de critici, lansate de democrati, republicani dar si de suporteri loiali, dupa  intalnirea cu Vladimir Putin.

Dupa ce a inscris cu Mondialul fostul agent KGB i a dat lui Trump mingea sa se joace prin curte

Liderul de la Casa Alba s-a situat in mod public de partea sefului statului rus Vladimir Putin si impotriva comunitatii serviciilor de informatii americane pe tema acuzatiilor privind interferenta Moscovei in alegerile prezidentiale din SUA din 2016. Trump a refuzat sa condamne actiunile Rusiei multumindu-se vorbele lui Putin: Moscova nu a incercat niciodata sa interfereze cu alegererile americane. Un refuz reprezentand, in opinia republicanului Newt Gingrich (sustinator inca din prima zi al lui Trump) ”cea mai grava eroare din cariera sa de presedinte”. Recent, 12 agenti rusi au fost inculpati in SUA pentru ca au piratat mailurile democratilor si ale lui Hillary Clinton iar toate serviciile americane de informatii dar si o comisie din Senat au concluzionat ca Moscova a ”interferat cu alegerile” in ”scopul de a favoriza” candidatura lui Trump. In fata intrebarii daca Rusie este responsabila, Trump a cotit-o: Avem cu totii partea noastra de responsabilitate. Si a preferat sa atace ancheta procurorului special Robert Mueller privind suspiciunile de blat intre echipa sa de campanie si Rusia, ancheta care este ”un dezastru pentru tara noastra si care a creat o prapastie cu Rusia”. Atacat din toate partile, Trump a explicat ca voia sa se indrepte spre viitor, aparand o ”diplomatie indrazneata”.

Imbecil, tradare, rusine

Dupa summit-ul de la Helsinki, atitudinea lui Trump care a faultat, pe scena internationala,  concluziile propriilor servicii de informatii, a provocat furie in randul republicanilor. ”Presedintele a ratat o ocazie de a face Rusia clar responsabila si a lansa un avertisment ferm lui Putin pe tema viitoarelor alegeri americane”, a criticat senatorul republican Lindsey Graham.  Alt senator republican, Jeff Flake, critic frecvent al lui Trump, a denuntat ca afirmatiile presedintelui american sunt ”o rusine”, in timp ce John McCain a denuntat ”una din cele mai rusinoase performante ale unui presedinte american”. Potrivit lui Mitt Romey, Donald Trump ”sfideaza istoria, ratiunea, si pune in pericol integritatea nationala” a SUA.  De partea sa, Hillary Clinton, inspirata pesemne de Mondialele gazduite de dusmanul sau Putin, s-a intrebat ”pentru care echipa joaca Trump?”. Dar cea mai grava acuzatie a venit din partea fostului director al CIA, John Brennan (2013-2017) pentru care ”performanta” lui Trump de la Helsinki nu estre ”nimic mai putin decat un act de tradare”. ”Nu numai comentariile lui Trump erau imbecile dar el era total in mainile lui Putin”, a scris Brennan pe Twitter, inainte de a se intreba: ”Patrioti republicani, unde sunteti?”

Schwarzenneger: Ai fost un papagal

Chiar Arnold Schwarzenegger a rectionat intr-un material video, dupa summit-ul de la Helsinki. ”A fost jenant. Erai langa Putin ai stat langa el ca un biet molau fara coloana vertebrala, ca un biet sclav care ii facea vant cu evantaiul”, a declarat ”Terminator”. Scwarzenegger a continuat: ”Chiar ma intrebam daca aveai de gand sa faci un selfie cu el (cu Putin) sau sa-i ceri un autograf”.

author avatar
Tudor Borcea
189 afisari

2 COMENTARII

  1. Lăsați, bă, vrăjeala. Numai boii și interesații contestă faptul că se încearcă a se menține zîzania între SUA și Rusia, pentru a se justifica pornirile războinice și criminale ale unora, atît democrați – precum Killary Clinton et Co.- precum și unii așa-ziși republicani. Borcea, ceva pozitiv despre Trump nu zici, mă? Că miroși a papagal de la o poștă. Anti-Trump-istule de serviciu.

  2. Lol… daca pe Arnold l-a enervat ce o fi fost de Deniro? Are el Donald momente mai grele da nu cred ca vrea raul. La externe totusi cred ca are nevoie de consilieri mai buni in diplomatie nu e ca in bisnis. E alt limbaj mai fin tinand cont ca a fost mai cordial cu Putin decat cu aliati Nato iar relatiile Sua cu vecinii Mexic si Canada sunt muci. Cred ca Donald are nevoie de un curs de diplomatie sau sa trimita niste experti diplomati, uite Obama greu calatorea in Europa in schimb avea consilieri trimisi atasati cutare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger