AcasăNewsTrump catre De Niro: IQ scazut, batut in cap

Trump catre De Niro: IQ scazut, batut in cap

Trump reactioneaza impotriva legendarului actor ca Stalin: cine nu-i cu noi, e impotriva noastra

Robert De Niro ”are un coeficient de inteligenta foarte scazut” si ”nu realizeaza ca economia americana se afla la apogeu”. Asa a stiut presedintele SUA sa-i raspunda legendei cinematografiei dupa ce actorul american l-a insultat, duminica seara.

 

Trump reactioneaza impotriva legendarului actor ca Stalin cine nu i cu noi e impotriva noastra

Duminica, la New York, in timpul ceremoniei Tony Awards supranumite „Oscarurile de pe Broadway”, eroul din filmul ”Taxi Driver” si actorul si actorul fetis al regizorului Martin Scorsese, a fost aplaudat si ovationat in picioare de spectatorii prezenti la eveniment dupa ce l-a insultat de doua ori pe Trump, folosind un termen vulgar: ”Fuck Trump”. Expresia a fost cenzurata de postul de televiziune CBS. A doua zi, trecand prin Toronto pentru inaugurarea unui restaurant, De Niro (74 de ani), critic vehement al lui Trump (la un moment dat a afirmat ca doreste sa ii traga „un pumn in fata”) , a cerut scuze natiunii canadiene „pentru comportamentul idiot” al liderului de la Casa Alba in timpul summitului G7.Marti seara, in timp ce se intorcea de la summit-ul din Singapore cu Kim Jong-un, Donald Trump si-a facut timp pentru a-i raspunde lui De Niro, via, evident, Twitter, cu o aluzie la rolul de boxer new-yorkez  pe care De Niro l-a avut in celebra pelicula ”Racing Bull” (1980). ”Robert De Niro, un individ cu un IQ foarte scazut, a primit in cinematografie prea multi pumni in cap de la boxeri adevarati”, a scris Trump. ”L-am vazut ieri seara si cred ca este cu adevarat groggy. Am banuiala ca nu-si da seama ca economia americana merge mai bine ca niciodata, ca rata angajarilor este la cel mai inalt nivel si multe companii revin in tara noastra. Trezeste-te, batut in cap de esti”, a lansat locatarul de la Casa Alba.

author avatar
Tudor Borcea
489 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce legătură are ce scrii (zgârii) tu acilea, cu Stalin, Borcea?! De ce ești tolomac și vrei să epatezi și… te pătezi? Dar ești ridicol! În al doilea rând, dacă tot recunoști că l-a insultat (insultat, bă, nu alintat), omul a ripostat. Nu e democratic? În al treilea rând, Stalin e De Niro (nici o legătură cu talentul actoricesc) iar nu Trump, deoarece De Niro incită la violență sugerând pumni în față, nu invers. În al patrulea rând, blegomane, filmul ăla se numește Raging Bull, taurul înfuriat (sau furios, whatever), boulene, nu Racing Bull, că nu era vorba de curse, urechistule. Și fonetic dacă o luai, vedeai că e maaare diferența. Te dai cunoscător și admirator De Niro dar nu-i cunoști filmele, ageamiule. În al cincilea rând, mai dă-te-n puii noștri cu cine ți-a pus pixul în mână mințindu-te că ești ziarist, iască-boy!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger