AcasăNewsTrump atacă Germania, „aservita” Moscovei în aprovizionarea energetică

Trump atacă Germania, „aservita” Moscovei în aprovizionarea energetică

Aflat la întâlnirea de la Casa Albă cu președintele Poloniei, Donald Trump nu s-a abținut să acuze Germania, despre care a constatat că „nu face ceea ce ar trebui să facă faţă de NATO”.

Sursa foto Twitter

În schimb „Polonia îşi respectă angajamentele”, a răbufnit președintele american, înainte să denunţe din nou proiectul controversat de gazoduct între Rusia şi Germania. Acest proiect provoacă în continuare furia Statelor Unite, care acuză Germania că-şi creşte dependenţa de gaze naturale ruse şi exercită presiuni asupra Berlinului să importe gaze naturale lichefiate americane. „Cred că Germania comite o greşeală enormă făcându-se atât de dependentă de acest gazoduct”, a continuat Trump.

Liderul de la Washington, care a sugerat că ar putea să se ducă din nou în Polonia în toamnă, a mai anunţat că Polonia a comandat aproximativ 30 de avioane americane de vânătoare de tip F-35. La puţin timp după aceea, unul dintre aceste avioane „invizibile” pe radar a survolat Casa Albă, pentru a marca întâlnirea.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
236 afisari

2 COMENTARII

  1. Lol.. Parca-i o pictura alb negru de Rembrandt care dispera bacanu ca cerea doar un pic de vopsea alba si o roaba de vopsea neagra…Domne da culori nu vrei? Nu doar negru un pic alb si restu negru. Iau roaba asta si… Mai dati.-mi va rog un tub mic de vopsea neagra… In care tusica Angelica e domnul Hitler, iar Donald e generalu Patton saracu care de la razboiul din Africa nu mai prindea sunete cu urechile de la tun avea prostul obicei sa comande langa tun. Ultimul Samurai gata sa randuie onoare cu katana, se mai vad alte personaje de fond o fufa grabita parca tocmai schimbase hartoa igienica la baie si evident Emanuel cu mana radacina pe masa ca Napoleon care intreaba-Generale? Stai prost azi cu palniile, de cate ori sa repetam esti surd sau te faci? Ai clei in urechi sau vata?.. O sa fac o replica sa o pun pe usa.

  2. Băi, Pedro, Petrică, tată, ai stat mult pe căcăstoare ca să dejectezi ” umorul ” ăsta scremut?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger