AcasăNewsTrump a luat-o razna !

Trump a luat-o razna !

Dupa ce l-au ajuns din urma scandalurile din campanie, liderul de la Casa Alba se tine cu dintii de scaun

Incoltit de scandalul punerii sub acuzare a fostului sau sef de campanie, Paul Manafort, si de decizia fostului sau avocat, Michael Cohen, de a pleda vinovat in fata unei instante din New York, liderul de la Casa Alba sustine ca piata financiara s-ar prabusi, iar „lumea ar fi foarte saraca” daca el ar fi inlaturat din functie.

Dupa ce l au ajuns din urma scandalurile din campanie liderul de la Casa Alba se tine cu dintii de scaun

„Nu stiu cum poti destitui din functie pe cineva care a facut o treaba excelenta. Va pot spune ca daca voi fi destituit vreodata, cred ca piata financiara s-ar prabusi. Cred ca toata lumea ar fi foarte saraca pentru ca fara aceasta gandire, veti vedea cifre pe care nu le veti putea crede”, a declarat Trump intr-un interviu pentru Fox News. Desi pana in prezent bursa de valori nu a fost afectata semnificativ de  scandalul Manafort-Cohen, discutiile despre destituirea din functie a lui Trump vin in contextul in care democratii ar putea prelua controlul Camerei Reprezentantilor dupa alegerile legislative din noiembrie. Paul Manafort a fost gasit vinovat de doua fapte de frauda bancara, de cinci capete de acuzare de frauda fiscala si de nedivulgarea unor conturi bancare in strainatate. Trump nu a exclus posibilitatea de a il gratia pe Manafort. Michael Cohen a pledat vinovat de incalcarea legislatiei privind finantarea campaniei electorale, prin faptul ca le-a platit pe actita porno Stormy Daniels si pe Karen McDougal, o fosta playmate de la Playboy, pentru a evita ”sa aduca prejudicii” candidatului republican, chiar inaintea alegerilor prezidentiale din 2016.

author avatar
Andrei Coman
482 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu are cum să-l destituie pt ca America nu are exercitiul suspendării constitutionale ca noi. Doar daca serviciile pun mana pe ceva gen Watergate sa sileasca electorul sa-i ceara demisia. Dar Donald e curat ca afacerist iar cu pornaciuni nu-l demiti. Nu Donald e in corzi ci cei ce vor abdicarea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger