AcasăNewsTrocul cu haine la cocteil-party in Germania

Trocul cu haine la cocteil-party in Germania

Petrecaretii pot alege dintre hainele de firma aduse la cocteil

Criza economica din UE i-a determinat pana si pe germani, care pareau feriti de efectele recesiunii, sa stranga cureaua. Ei, dar si americanii, merg la cocteil-party-uri speciale, unde schimba haine intre ei.

Petrecaretii pot alege dintre hainele de firma aduse la cocteil

Barterul, mai pe romaneste troc, a ajuns sa fie tot mai utilizat, chiar si in alte domenii decat la schimbul produselor sau al utilizarii „la comun” a masinilor si chiar a bicicletelor. Potrivit publicatiei germane Der Spiegel, in saloanele cu staif din Berlin sau din alte mari orase din Germania au loc „party-uri de schimb”.

Denumirea poate parea bizara, dar acest tip de intalniri a luat un mare avant, inclusiv in SUA. Concret, dupa anuntarea petrecerii respective in media, cei interesati vin cu haine, incaltaminte si/sau articole de marochinarie – neaparat de marca! – pe care le predau unor grupuri de sortatori, primind in schimb niste jetoane de anumite valori. In timp ce petrecaretii stau la un cocteil si asculta muzica, intr-un magazin creat ad-hoc in incinta sunt aranjate bunurile, iar ulterior, doritorii pot cumpara haine, pantofi sau genti „noi”, pe baza jetoanelor.

author avatar
Arpad Dobre
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger