AcasăNewsTroc intre Basescu si PSD: condamnarea lui Nastase

Troc intre Basescu si PSD: condamnarea lui Nastase

„News alert” in culisele politice: lui Adrian Nastase i s-a apropiat funia de par, fostul premier PSD urmand sa fie condamnat in decembrie.

Intr-o luna, Adrian Nastase ar putea deveni istorie

Ca de obicei, cand vine vorba despre sentinta propriu-zisa, numarul anilor difera de la sursa la sursa, cifrele cel mai des pomenite fiind cinci si doi. In schimb, toata lumea este de acord ca va fi vorba despre o pedeapsa cu suspendare, nu una cu privare de libertate. Chiar si asa, cariera politicianului Adrian Nastase se va duce de rapa. Romania va putea, in schimb, sa anunte triumfatoare la Bruxelles ca Justitia romaneasca a reinviat din propria cenusa, din moment ce „l-a facut” pe un fost premier. Iata insa ca gurile rele contesta deja orice merit al doamnei legate la ochi si pun caderea lui Nastase tot pe seama unui troc politic.

Fara Nastase, PSD devine partid „frecventabil”

Odata condamnat Nastase, Traian Basescu se poate duce cu temele facute la UE

Concret, se spune ca liderii PSD sunt cei care si-au vandut fostul sef, contra etichetei de „partid frecventabil”, pe care Traian Basescu ar fi convenit sa o puna public formatiunii conduse de Victor Ponta, dupa ce Nastase va ajunge „top model” penal. Iar pesedistii care vand informatia se jura si ca negocierile cu Basescu le-ar fi purtat Ilie Sarbu si Liviu Dragnea. Indiferent ca o fi fost sau nu asa, cert este ca Nastase a calcat rau pe nervii social-democratilor in ultima vreme, mai ales cerandu-le, mult prea des, „sa faca zid” in jurul lui si sa nu-l lase prada Justitiei. In plus, multi pesedisti cred ca Nastase incearca prea mult „sa iasa in fata”, ba chiar isi baga din nou oamenii peste tot in partid, incepand cu conducerile departamentelor de specialitate patronate de Consiliul National (for prezidat de Nastase).

n Pesedistii pun pe seama lui Ilie Sarbu si Liviu Dragnea „vanzarea” lui Adrian Nastase

De aceea, desi majoritatea habar nu are daca Sarbu si Dragnea l-au vandut cu adevarat pe fostul premier, social-democratii nu par deloc impresionati de posibilitatea ca Adrian Nastase sa fie condamnat. In schimb, multi sunt extrem de interesati de a doua parte a zvonului, in care este pomenita (cam vag, ce-i drept) posibilitatea ca PSD sa ajunga la putere. Cu voia lui Basescu, evident, un Basescu multumit ca a putut inchide gura criticilor de serviciu ai UE cu Adrian Nastase judecat si condamnat de onor Justitia nationala.

[poll id=”131″]

author avatar
Simona Badulescu
1.556 afisari

5 COMENTARII

  1. Mai mult ca sugur ca este adevarat intrucat Presedintele Basescu impusca 2 iepuri,distruge coalitia, si desfimnteaza PNL-ul.

  2. ca de obicei baaateti campii fara jena!precis aveti informatii din „surse”!sunteti jalnici si penibili!

  3. Super. Isi isi vand si rinichi numai sa scape unii basma curata, ii dau in gat pe altii si la ce foame de putere are PSD-ul ……. ii cred in stare. Si da Nastase e un peste mare rau…. Deci trebuie executat in piata publica cu pietre… :))

  4. Ar fii o totala dementa din partea P.S.D. NASTASE ESTE UNUL DINTRE CEI MAI CAPABILI. O FII FACUT EL CINE STIE CE TERMOPANE- DAR IL DUCE CAPUL.. DESTEPT OMUL . MAI BINE AR INCERCA SA SCAPE DE CHIORUL BESESCU DECIT DE NASTASE. CE FACUT NASTASE SUNT MICI COPILARII- FATA DE CE A FACUT BASESCU ! HAI SA FIM SERIOSI DACA NE UITAM IN URMA PINA IN ANUL 1996 SA TRAIT BINISOR IN ROMANIA. DUPA VENIREA P.N.T.C.D +P.N.L. = DEZASTRU. SAU MARIT TAXE SI IMPOZITE SI SA TRAIT DIN CE IN CE MAI GREU. APOI VENIT BASECU CU HOARDA DE HOTI SI NEA PUS LA PAMANT. DA PAI ESTE BINE ASA SA VADA SI ROMANUL CEI PROSTIA. EU ZIC CA : MAI RAU VA TREBUIE MAI ROMANILOR

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger