AcasăNewsTriplu atentat kamikaze in sudul Rusiei

Triplu atentat kamikaze in sudul Rusiei

Atacatorii nu au reusit sa intre in cladirea politiei, detonandu-se in exterior

Cel putin trei teroristi-kamikaze au murit, ieri, dupa ce si-au detonat centurile explozive la intrarea intr-un comisariat de politie din micul oras Novosseltitki, aflat in regiunea Stavropol din sudul tarii.

Atacatorii nu au reusit sa intre in cladirea politiei, detonandu-se in exterior

”Trei persoane s-au aruncat in aer dupa ce garzile au blocat intrarea in cladire”, a declarat pentru AFP Serghei Karamicev, adjunctul comisariatului de politie, care se afla la fata locului in momentul atacului. ”Am avut o sedinta dimineata si, dintr-o data, am auzit cinci explozii”, a adaugat acesta, precizand ca este vorba de ”trei kamikaze si de o grenada”, originea celei de-a cincea explozii fiind deocamdata necunoscuta. ”Nimeni nu a fost ranit, niciun politist sau locuitor al orasului”, a adaugat comandantul adjunct. Identitatea atacatorilor nu a fost inca stabilita, ”nu au ramas decat bucati de corpuri umane”, a mai informat Serghei Karamicev.

Cati teroristi?

Agentiile de presa rusesti au informat despre prezenta unui al patrulea terorist, care a fost impuscat de politisti in timpul atacului ce a avut loc la ora locala 10.00. Fatada exterioara a comisariatului era stropita de sange, potrivit unor filmari ale unor amatori publicate pe Internet de postul tv LifeNews, politia cerandu-le celor 8.000 de locuitori ai orasului sa ramana in case. O alta sursa din cadrul politiei a confirmat ca un al patrulea terorist a fost impuscat mortal inainte sa treaca la atac. ”Trei s-au detonat, un al patrulea a fost eliminat”, a indicat sursa respectiva. O alta sursa militara a facut cunoscut ca nu unul, ci doi teroristi au fost eliminati.

author avatar
National
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger