AcasăNewsTripleta “BVB”, gata de insurectie

Tripleta “BVB”, gata de insurectie

Radu Berceanu a deschis lupta pe toate fronturile. Dupa ce i-a boicotat, la Senat, Constitutia lui Traian Basescu, democratul loveste intr-unul dintre ministrii preferati a sefului statului: Anca Boagiu.

Trasa pe linie moarta, tripleta “BVB” (Blaga, Videanu, Berceanu) se pregateste sa revina in forta. Cel putin asa sustin voci democrate care nu uita sa aminteasca si de surprizele mai putin placute care-l asteapta pe Emil Boc in toamna. Surprize bine puse la punct de sustinatorii lui Vasile Blaga.

Boagiu se lauda cu proiectele altuia

Anca Boagiu este acuzata ca se faleste cu proiecte care nu-i apartin

Pana sa inceapa insa noua sesiune parlamentara si pedelistii sa-i puna pielea-n bat premierului, atacurile se indreapta spre Traian Basescu. Locul “buldogului” Blaga a fost luat de “pitbull-ul” Berceanu, care-i aplica sefului statului lovitura dupa lovitura. Concret, dupa ce i-a naruit planurile privind Constitutia, absentand de la sedinta Senatului in care urma sa se voteze inceperea dezbaterilor inca din aceasta luna, liderul democratilor doljeni a sarit la gatul Ancai Boagiu (pupila presedintelui). Mai exact, Radu Berceanu a acuzat-o pe colega sa de partid ca nu face altceva decat sa inaugureze proiectele incepute de el la Ministerul Transporturilor: “Pana una-alta, doamna Boagiu nu a facut niciun proiect de-al ei. Ea a facut licitatii la proiectele pregatite de mine”.  Totodata, el a precizat ca angajatii din MTI nici macar nu mai au voie sa ia legatura cu el. „Din minister nu te poate chema nimeni, caci daca vorbeste cineva din minister cu mine il da afara. Fiecare dupa fire, dupa port”, a mai afirmat liderul PDL Dolj.

Macovei, procuroare comunista

Monica Macovei a fost sfatuita sa o lase mai moale cu integritatea

Odata desfiintat soclul ministrului Transportului, Berceanu a pus tunurile pe o alta protejata a sefului statului, Monica Macovei, care a iesit mult mai sifonata decat Anca Boagiu. „Monica Macovei este o fosta procuroare comunista, cum de altfel i-am si spus la Colegiul Director, care poate sa spuna orice, dar sa nu ne dea d’alea cu integritatea. La lupta cu coruptia, poate. Integritatea inseamna ceva mai mult.”, a declarat senatorul PDL.

Radu Berceanu este gata sa-i plateasca toate politele lui Traian Basescu

In plus, Berceanu a precizat ca in cazul fostei ministrese a Justitiei o analiza de constiinta ar fi numai buna: “Ea trebuie sa-si faca o analiza de constiinta pe intregul parcurs, si dupa aia sa incerce sa fie Maica Tereza. Poate ea vrea sa-si spele acum anumite lucruri si e foarte bine”.

author avatar
Adelina Ionicel
938 afisari

5 COMENTARII

  1. Orice tripleta este binevenita daca prin faptele sale il va distruge pe derbedeul alcoolic, teoristul international basescu traian,si intreaga sa clica in frunte cu tarfele lui basescu traian udrea elena si anca boagiu,dar si cu marlanul asasin de bebelusi ,boc emil.

  2. toţi colţii BVB’işti să muşte din BĂS’işti. Poate după ce se mănâncă între ei scăpăm odată de toţi portocalii.

  3. hahalerele astea erau niste ilustri necunoscuti daca nu-i gacea basescu mari.sa le fie rusine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger