AcasăNewsIubita lui Manea, lovită cu piciorul în față după România-Franța. Tricolorii neînvinși...

Iubita lui Manea, lovită cu piciorul în față după România-Franța. Tricolorii neînvinși U21 au trimis Italia acasă

Juniorii României s-au calificat în semifinalele Euro U21 după remiza la 0-0 cu Franța și au câștigat Grupa C. Mai mult, jucătorii lui Mirel Rădoi și-au asigurat și calificarea la Jocurile Olimpice din 2020. Meciul a fost marcat de incidente, atât pe durata să, cât și după. Se pare că Iubita lui Manea „a primit un picior în plină figură”.

Iubita lui Cristi Manea umplută de sânge Tânăra a ajuns la spital pentru îngrijiri Sursa foto Facebook

Problema a plecat de la un gest al jucătorului Cristi Manea, care a mers să îşi îmbrăţişeze partenera, la finalul meciului care i-a adus României calificarea în semifinalele Europeanului de tineret. O spectatoare i-ar fi tăiat calea iubitei fotbalistului şi i-a cerut lui Manea să facă o poză, moment în care fundaşul ar fi bruscat-o violent. Apoi, lucrurile au degenerat, iar fotbalistul a fost îmbrâncit de partenerul spectatoarei, în timp ce iubita lui Manea a primit un picior în faţă, în îmbulzeală.

L’Equipe a scris că Franța nu a reușit să ne pună probleme în duelul de luni seară, însă și-a îndeplinit obiectivul pentru acest turneu final. „Incapabili să pună probleme României, Albaștrii și-au asigurat esențialul: calificarea în semifinalele Campionatului European, sinonimă cu participarea la Jocurile Olimpice de la Tokio, din 2020”.

În semifinale, România va întâlni Germania joi, de la ora 19:00, iar Franța se va duela cu Spania.

Italienii au reacționat, după ce echipa lor a fost eliminată în urma remizei România-Franța: „Italia e eliminată după egalul anunțat dintre Franța și Italia” scrie Gazzetta dello Sport. „Spania și Franța, Germania și Italia. Acestea sunt cele mai bune echipe de tineret din Europa. Italia nu există. Azzurri sunt out, condamnați de un anunțat 0-0 între Franța și România la Cesena”.

Juniorii celebrând câștigarea Grupei C Sursa foto Twitter
author avatar
Filip-Mihael Bodoc
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger