AcasăNewsUPDATE: Cererea de amanare a executarii pedepsei lui Adrian Nastase, judecata pe...

UPDATE: Cererea de amanare a executarii pedepsei lui Adrian Nastase, judecata pe 5 iulie

Tribunalul a decis, joi, ca cererea de amanare a executarii pedepsei lui Adian Nastase sa se judece pe 5 iulie, data la care era programata initial.

UPDATE: Tribunalul Bucuresti a hotarat ca cererea de amanare a executarii pedepsei cu inchisoare a lui Adrian Nastase sa se judece pe 5 iulie. Acestia au revenit astfel la termenul initial care trebuie sa se ia decizia daca pedeapsa fostului premier va fi amanata pentru trei luni.

Tribunalul Bucuresti a judecat, joi, cererea de amanare a executarii pedepsei de doi ani de inchisoare in cazul lui Adrian Nastase.

Sedinta de judecata survine dupa ce, in timpul in care fostul premier se afla internat la Spitalul Floreasca, avocatii sai au despus o cerere prin care se dorea amanarea pedepsei pentru trei luni.

Potrivit Realitatea TV, initial DNA a solicitat ca Adrian Nastase sa fie adus in fata instantei, motivand ca in absenta condamnatului procedura nu ar fi indeplinita, insa acest lucru nu a fost posibil deoarece Administratia Nationala a Penitenciarelor a informat instanta ca, din cauza starii de sanatare, fostul demnitar nu va putea fi prezent la la Tribunal.

Pe langa cereea de amanare a pedepsei, avocatii lui Adrian Nastase au depus cereri si de anulare a pedepsei de doi ani de inchisoare cu executare, considerand ca faptele pentru care fostul premier a fost condamnat, s-au prescris.

author avatar
Ionut Zgimbau
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger