AcasăNewsTribunalul din Constanta: Un detinut a incercat sa-si ia viata sub ochii...

Tribunalul din Constanta: Un detinut a incercat sa-si ia viata sub ochii supraveghetorului!

Un detinut aflat in arestul Tribunalului din Constanta a incercat, marti dimineata, sa se sinucida folosindu-se de sireturile de la pantofi, in timp ce astepta sa intre in sala de judecata!

Detinutul, condamnat la sase ani pentru distrugere, s-a spanzurat de gratiile de la geam, cu sireturile de la bocanci. Incidentul s-a petrecut marti in jurul orei 10:00, barbatul fiind imediat preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul de Urgenta Constanta.

„Un detinut aflat in custodia penitenciarului Poarta Alba a incercat sa se sinucida. A fost transportat la spitalul judetean Constanta. O echipa de politie se afla la fata locului pentru verificari, fiind informat si Parchetul de pe langa judecatoria Constanta”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, Gelu Manolescu, citat de RTV.

Detinutul, Victor S., a fost arestat in septembrie 2011, in regim de maxima siguranta, fiind cunoscut ca avand probleme psihice.

„A ramas un ofiter la doua boxe, detinutul a profitat de cateva clipe libere si a vrut sa se sinucida. A fost vazut la timp de agentul supraveghetor in camera de arest de la Palatul de Justitie Constanta, i-a taiat sireturile si a sunat la 112”, a explicat directorul Penitenciarului Poarta Alba, Gelu Danut Dinca, pentru Replica de Constanta.

Detinutul a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean Constanta pentru a i se acorda ingrijirile necesare. „In prezent este stabil hemodinamic. La nivelul unitatii se va demara o ancheta care va stabili cauzele si circumstantele producerii incidentului”, potrivit unei surse oficiale a Penitenciarului Poarta Alba.

author avatar
Alina Costache
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger