AcasăNewsTribunalul Constanta confirma mandatul de arestare al lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Constanta confirma mandatul de arestare al lui Nicusor Constantinescu

Magistratii de la Tribunalul Constanta au confirmat, vineri, mandatul prin care Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Nicusor Constantinescu a fost arestat in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, respectiv ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta.

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta s-a aflat pentru mai multe luni in SUA, unde si-a tratat anumite probleme medicale. Nicusor Constantinescu a ajuns saptamana trecuta in Turcia, iar marti a fost arestat la Istanbul, in baza mandatului de urmarire internationala emis de autoritatile romane.

Eliberat dupa numai cateva ore, Nicusor Constantinescu i-a asigurat pe magistratii romani ca va ajunge joi in Romania. Nicusor Constantinescu a fost ridicat de oamenii legii direct de pe Aeroportul Otopeni, iar magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui suspendat al CJ Constanta.

Vineri, magistratii de la Tribunalul Constanta au confirmat mandatul de arestare, spre disperarea lui Radu Mazare, primarul municipiului Constanta si bun prieten cu Nicusor Constantinescu. Dupa o sedinta care a durat aproximativ o ora, Radu Mazare a parasit Tribunalul Constanta in lacrimi si a precizat ca nu este drept ceea ce i se intampla bunului sau prieten.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger