AcasăNewsTribunalul Bucuresti, decizie in cazul Adrian Nastase: Este necesara punerea in executare...

Tribunalul Bucuresti, decizie in cazul Adrian Nastase: Este necesara punerea in executare a mandatului

Adrian Nastase este detinut, a decis, marti, Tribunalul Bucuresti. Magistratii au hotarat ca nu exista nicio piedica cu privire la punerea in executare a deciziei Instantei Supreme. Solutia poate fi atacata cu recurs, in termen de 10 zile.

„Nu exista nicio piedica in ceea ce priveste executarea pedepsei lui Adrian Nastase”, au decis judecatorii, conform RealitateaTV. Hotararea Tribunalului Bucuresti poate fi atacata in urmatoarele zece zile.

Astazi Tribunalul Bucuresti a raspuns unei solicitari adresata de Politie. Judecatorul a decis ca nu exista un impediment si ca este necesara punerea in executare a mandatului. Solutia nu este definitiva, este supusa recursului in termen de 10 zile. Solutia poate fi atacata atat de condamnat, cat si de Parchet„, a declarat Laura Andrei, presedintele Tribunalului Bucuresti (TB).

TB a judecat, marti, solicitarea Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) prin care institutia cere lamuriri instantei in legatura cu procedurile care trebuie urmate privind punerea in aplicare a mandatului de executare emis pe numele lui Adrian Nastase.

Fostul premier a incercat sa se sinucida, miercuri noapte (20 iunie-n.r.), in locuinta sa din strada Zambaccian. In aceeasi zi, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de Instanta Suprema, la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul „Trofeul Calitatii”. Nastase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde joi dimineata a fost operat. In prezent, fostul prim-ministru este internat in acelasi spital.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger